Altatás után sírás?
Szia. Először is sajnálom 🙁
De nem az altató mellékhatása volt. Énis ugyan így voltam. 10.hetes voltam mikor kiderült hogy nem fejlődött és nem volt szivhang. Altatásból mikor felébresztettek énis nagyon sírtam. Nyugtatót akartak adni, de végülis nem kellett. Volt egy aranyos nővérke aki addig beszélt hozzám meg vigasztalt míg abba nem hagytam.
Régóta próbálkoztunk már akkor. Azóta megszületett a fiam. 3hónapos. Probléma mentes terhesség volt. Tudom mit érzel /éreztél. Sok erőt kívánok neked!
Szia én nem tudom h ez minek a hatása de nálam is ez volt abortusz után.
Missed ab után picivel nyugisabban keltem.
Ez teljesen normális ilyenkor, ez ilyen sajnos.
Jobbulást!
Szia
Őszinte részvétem!
Én is sírtam az abortuszom után. Nem az altatótól van. Mikor műtét előtt felhelyezték a tágítót, akkor is potyogtak a könnyeim.
Mikor intéztem az abortuszt, akkor is mindennap sírtam.
Abortusz után egy évig minden éjszaka sírva aludtam el.
Ha gondolod írj privátot.
Igen, nagyon szerettem volna. Napi 1 nyugtatót szedek és próbálok nem gondolni rá, hogy de mégis hogy lehetett volna megoldani stb.. Remélem az idő segíteni fog, mégha lassan is. Meg kell bocsátanom magamnak és el kell fogadnom mást nem tehetek.
Köszönöm, hogy válaszoltatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!