11 hetes babát hogyan szoktassunk a kiságyba? (Nem alvástréning)
-Éjszaka velünk alszik egy ágyban, szopizva alszik el, jelenleg 1x-2x kel pelus csere és szopi miatt. (ISZSZ baba)
-Napközben hurciban alszik, illetve egyszer reggel cicin/karban alszik
Az a baj, hogy hiába próbáljuk ringatva / akárhogy elaltatni, mikor letesszük akár a kiságyba, akár a nagyágyba/ babafészekbe mindig felébred es vagy üvölt vagy kipattannak a szemei.
Próbáltam azt is, hogy az oldalára fordítom, egyik kezem a vállán, másikkal a popsiját paskolom ütemesen + a szokásos altatás kor énekelt dal + fehér zaj + “ssshhh” a fülébe... ez van, hogy sikerül es nagy nehezen elalaszik, ám utana par perc es felébred, sír, hiába vagyok mellette... egyszer amikor azt hittem, elaludt, kimentem a szobából, s kisvártatva vészes üvöltés be kezdett, majd megfulladt es meg is karmolta magát...
Lehet, hogy még az idegrendszere nem érett meg rá?
Nagyon szeretem az igény szerintiséget pl szopiban, evvel nincs baj, de alvásnál jo lenne, ha legalabb az elejen néha aludna egyedül, mert gyakorlatilag vagy semmit sem tudok csinálni mellette, vagy az elől hurci miatt leszakad a derekam es a labaim mert egész nap altataskor es akvaskor ami egy nap legalabb összesen 4 ora, le sem ülök...
Valakinek van valami használható tippje ami nem durva alvás tréning vagy csak annyi, hogy majd megérik az idegrendszere?
Köszönöm előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!