11 hetes babom tegnap òta nagyon aluszėkony. Mi lehet vele? Nem lázas és mikor felėbred jòkedvű. Aggódjak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 14:21
1/8 anonim válasza:
front miatt is lehet, vagy épp valami komolyabb fejlödési lépés ön amit te nem látsz, észlelesz. ha jókedvű eszik rendesen és láztalan akkor nem kell aggodni szerintem, ha több napig eltart akkor hivd fel a gyerekorvost.
2/8 anonim válasza:
Az enyém 10 hetes és úgy alszik egész nap mint a bunda,alig volt fent. Vannak ilyen napok:-) Máskor meg szenvedek, hogy legalább fél órát aludjon egyszerre:-)
3/8 A kérdező kommentje:
Pont igy vagyok vele...vannak napok,hogy alig alszik..most meg,mint a tej.eszik rendesen,vigyorog es 36.8 volt fenēkben mèrve a hője..
2014. márc. 3. 15:00
4/8 anonim válasza:
Nekem az időjárás nagyon befolyásolta a babám alvását ilyen pici korban.
5/8 anonim válasza:
Az én fiam 10 hónapos, és tegnap óta nagyon nyűglődős. Az időjárás, front teszi.
6/8 anonim válasza:
"Pont igy vagyok vele...vannak napok,hogy alig alszik..most meg,mint a tej.eszik rendesen,vigyorog es 36.8 volt fenēkben mèrve a hője.."
Tedd össze a két kezed, ezek a pillanatok nem túl gyakoriak:))
7/8 A kérdező kommentje:
tuti front volt, ugyanis mostmár visszaállt eddigi programjára..
2014. márc. 7. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!