Akik abortuszon estek át visszaadja a karma?

Figyelt kérdés
Pl nem tudnak majd újra teherbe esni vagy más formában az életükben
2021. nov. 15. 16:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
Mivel nem létezik karma, ezért nyilván nem.
2021. nov. 15. 20:23
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

A karma nem létezik. Nézz csak körbe a világban ... Sok a gond. És nem az érdekeink szerint boldogulunk. Sok olyan szörnyű dolog történik amit senki nem érdemelne.

Mit követhetne el egy meg se született magzat például?

2021. nov. 16. 08:06
 13/29 anonim ***** válasza:
74%

Ismerek egy nőt aki ki-be járkált a kórházba abortuszra szinte háromhavonta.

Szerinte eddig 8 abortusza volt mert a párja nem védekezett és ő trombózis miatt nem szedhette a gyógyszert. De legalább a megszakításos "védekezést" használhatták volna de egy igazi paraszt volt a párja..

Szétmentek 7 éve de azóta sem sikerült a baba.

Elég durva volt a 8 abortusz lehet köze van most a dologhoz.

2021. nov. 16. 11:47
 14/29 anonim ***** válasza:
72%
13. Ott inkább a jelenlegi férfivel lehet a gond. Vagy ők együtt nem passzolnak. Van ilyen.
2021. nov. 16. 13:45
 15/29 anonim ***** válasza:
84%
Nem, miért adná vissza? Nem bűn. Miért, szerinted bűn az ha valaki kiveteti a heregolyóit??? Vagy az bűn, ha egy nő (külföldön) kiszedeti a méhét vagy elkötteti magát? :D K*rvára nem. Saját teste felett dönt így. Vagy kérdező, te ebben reménykedsz hogy valahogy telepatikusan megbosszulod? Elmehetsz akkor a p... ba.
2021. nov. 16. 17:20
 16/29 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem értem hogy a sok okostojás (általában férfiak, de vannak elmaradott nők is) miért szólnak bele más életébe? Észrevettem hogy csak az első 3 hónapban van ekkora felhajtás egy magzat körül, utána le van tojva. Az állam addig tartja állampolgárának a magzatot amíg az anyaméhben van, szóval az anyja szívja meg mindenféle korlátozással, szidják ha nem tudja felnevelni. Aztán mi történik ha megszülte? SENKIT sem érdekel tovább. Se t@mogatás, semmi. Szerintetek 12500 ft családi pótlék elég felnevelni egy gyereket?

Nekem abortusznál megkérdezték hogy szüleim anyagilag hogy állnak, mennyit keresnek, mi a munkájuk. De miért kérdeznek ilyet? Nem a nagyszülőnek kell eltartania a gyerekét meg az unokáját, SEMMI köze hozzá hogy szüleim mennyit keresnek, mert nem ők fognak anyagilag segíteni (nem így kéne hogy legyen). Valaki írt a napokban privátot, hogy ilyen-olyan támogatás elérhető "pénzzel nem lesz probléma". Áh dehogynem. Főleg ha az ember munkanélküli, mert akkor a fizetése duplája is nulla forint és ha alapból nem akart szülni, nem fogja igényelni a 10 milliós támogatást 3 gyerekre, miközben tudja hogy nem pár évről van szó hanem élete végéig kell anyagilag segítenie, 18 éves koráig meg eltartania. A semmiből ez nem lehetséges. Nekem saját házam, de még lakásom sincs, egyetlen vagyonom a kocsim, ami egy tragacs és így akartak rábeszélni hogy tartsam meg a gyereket, mikor a kocsimat alig tudom fenntartani, meg magamat. Na ez a nem semmi. Hogy nincs empátia a beteggel szemben, csak a magzat élete a fontos, csak akörül forog minden. Közben meg tönkretenném a magam, párom, szüleim és ismerőseim életét is. Kapásból 5 személy, inkább egynek vetek véget. Lepontozhattok, nem azért írtam hogy hazudjak, ezt gondolom.

2021. nov. 16. 17:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem, mit kéne ezen a “karma” visszaadjon?? Azt, hogy nem szült az ember lánya a csupasz seggére, megfelelő körülmények nélkül, akarata ellenére..? Lehet hihetetlen, de nem viccből megy az ember abortuszra, mindenkinek megvan az oka rá, ami nem mellesleg magánügy. Ennyi erővel miért nem azt kérdezzük, hogy aki a büdös semmire szül/veri a gyerekét/lelkileg terrorizálják/nem szereti/folyton bántja, annak visszaadja a karma..? Mert hogy millió és egy inkompetens “szülő” van, akire egy kis kutyát se szabadna bízni, nem hogy gyereket.
2021. nov. 17. 12:55
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

16-os, ez hihetetlen! Micsoda pofátlanság belekeverni a nagykorú személy szüleit? Ezt ki kérdezte, a védőnő vagy az orvos? Nincs még eléggé megnehezítve ez az egész? Felháborító!

N

2021. nov. 17. 16:17
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem így működik😂

Egy családtagom abortusz után egyből teherbe esett amikor próbálkoztak és egészséges gyereket szült.

A legjobb barátnőmnek 30 éves koráig 3 abortusza volt, élesben mikor már a férjével volt és próbálkoztak, 2. hónapban terhes lett, ráadásul ikrekkel. Ők is egészségesen születtek, és azóta lett még 1 gyerekük.

2021. nov. 17. 17:28
 20/29 anonim ***** válasza:
84%
Az abortusz nem bűn, ember! Karma egyébként sem létezik ;) Ezobaba.
2021. nov. 18. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!