Akik abortuszon estek át visszaadja a karma?

A karma nem létezik. Nézz csak körbe a világban ... Sok a gond. És nem az érdekeink szerint boldogulunk. Sok olyan szörnyű dolog történik amit senki nem érdemelne.
Mit követhetne el egy meg se született magzat például?

Ismerek egy nőt aki ki-be járkált a kórházba abortuszra szinte háromhavonta.
Szerinte eddig 8 abortusza volt mert a párja nem védekezett és ő trombózis miatt nem szedhette a gyógyszert. De legalább a megszakításos "védekezést" használhatták volna de egy igazi paraszt volt a párja..
Szétmentek 7 éve de azóta sem sikerült a baba.
Elég durva volt a 8 abortusz lehet köze van most a dologhoz.

Én azt nem értem hogy a sok okostojás (általában férfiak, de vannak elmaradott nők is) miért szólnak bele más életébe? Észrevettem hogy csak az első 3 hónapban van ekkora felhajtás egy magzat körül, utána le van tojva. Az állam addig tartja állampolgárának a magzatot amíg az anyaméhben van, szóval az anyja szívja meg mindenféle korlátozással, szidják ha nem tudja felnevelni. Aztán mi történik ha megszülte? SENKIT sem érdekel tovább. Se t@mogatás, semmi. Szerintetek 12500 ft családi pótlék elég felnevelni egy gyereket?
Nekem abortusznál megkérdezték hogy szüleim anyagilag hogy állnak, mennyit keresnek, mi a munkájuk. De miért kérdeznek ilyet? Nem a nagyszülőnek kell eltartania a gyerekét meg az unokáját, SEMMI köze hozzá hogy szüleim mennyit keresnek, mert nem ők fognak anyagilag segíteni (nem így kéne hogy legyen). Valaki írt a napokban privátot, hogy ilyen-olyan támogatás elérhető "pénzzel nem lesz probléma". Áh dehogynem. Főleg ha az ember munkanélküli, mert akkor a fizetése duplája is nulla forint és ha alapból nem akart szülni, nem fogja igényelni a 10 milliós támogatást 3 gyerekre, miközben tudja hogy nem pár évről van szó hanem élete végéig kell anyagilag segítenie, 18 éves koráig meg eltartania. A semmiből ez nem lehetséges. Nekem saját házam, de még lakásom sincs, egyetlen vagyonom a kocsim, ami egy tragacs és így akartak rábeszélni hogy tartsam meg a gyereket, mikor a kocsimat alig tudom fenntartani, meg magamat. Na ez a nem semmi. Hogy nincs empátia a beteggel szemben, csak a magzat élete a fontos, csak akörül forog minden. Közben meg tönkretenném a magam, párom, szüleim és ismerőseim életét is. Kapásból 5 személy, inkább egynek vetek véget. Lepontozhattok, nem azért írtam hogy hazudjak, ezt gondolom.

16-os, ez hihetetlen! Micsoda pofátlanság belekeverni a nagykorú személy szüleit? Ezt ki kérdezte, a védőnő vagy az orvos? Nincs még eléggé megnehezítve ez az egész? Felháborító!
N

Ez nem így működik😂
Egy családtagom abortusz után egyből teherbe esett amikor próbálkoztak és egészséges gyereket szült.
A legjobb barátnőmnek 30 éves koráig 3 abortusza volt, élesben mikor már a férjével volt és próbálkoztak, 2. hónapban terhes lett, ráadásul ikrekkel. Ők is egészségesen születtek, és azóta lett még 1 gyerekük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!