Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Debrecenben van olyan magánorv...

Debrecenben van olyan magánorvos, aki végez abortuszt?

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne, hogy minél hamarabb.

Esetleg ha tudtok árat írni, hogy mennyiért végzi ezt magandoki, azt megköszönöm.

Negatív kommenteket nem kérek, életem legnehezebb döntése ez, és elhihetitek, hogy nem jó kedvembe csinálom. Van már egyébként egy gyerekem. Köszi a normális válaszokat.

(A doki neve és telefonszáma érdekelne)

2021. nov. 10. 15:22
1 2
 1/13 anonim válasza:
29%

Kérlek ne magyarázkodj, miért mész abortuszra, senkinek semmi köze hozzá!

Legegyszerűbb talán, ha a háziorvosodtól kérsz elérhetőséget.

2021. nov. 10. 15:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Magánrendelőben egyetlen orvos sem végezhet abortuszt! Csak kórházban lehetséges.
2021. nov. 10. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mivel altatásban végzik, ezért kórház, műtő, anesztes, stb. kell hozzá. Magánrendelésen nem lehet ilyet elvégezni.
2021. nov. 10. 15:49
 4/13 A kérdező kommentje:

Oh értem.

Akkor esélytelen, hogy lenne doki, aki megcsinálja hamarabb mindenféle herce-hurca nélkül? Igazából az a probléma, hogy későn vettük észre a terhességet. És nincs 2 hetem járkálni családsegítő és stb.. az érdekelne, hogy akkor esetleg klinikán vagy Kenézyben nem végez doki ilyet úgy, ha én megkeresem ?

2021. nov. 10. 15:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen doki sem fog neked törvénytelenül abortuszt végezni. Az hagyján hogy az engedélyét elveszik, de börtönbe is kerülhettek mindketten.

Próbáld sürgetni az ügyintézést.

2021. nov. 10. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
Mennyi idős terhes vagy?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
A jogi utat nekik is be kell tartaniuk.
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelen helyzetben nem lehet fogadott orvosod. Így nem tudsz konkrètan valakit megkèrni. Az èpp ügyeletes csinàlja meg.
2021. nov. 10. 16:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Magánklinikákon végeznek abortuszt, de ahhoz is ugyan úgy végig kell járni a hivatalos lépcsőket, mint ha államiban csinálnák.
2021. nov. 10. 16:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 10. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!