Lehet abortuszt végezni akkor ha nagyon szeretnénk egy
kisfiút?de már van 3 lányunk,és nem szeretnénk még 1
lányt és mégis megint egy lány sikerülne?
Figyelt kérdés
Nem érdekelnek a gyűlölködő kommentek.. a kérdésem is durva lehet, de ha minden vágyatok volt egy fiú és eddig nem jött össze.. Csak a kérdésre érdekelnek a válaszok,igen vagy nem , ennyi.
És akkor a lányaidat meg bevágnád a zaciba? Szerencsére nem lehet. Az ilyennek nem is való még kiskutya sem.
2021. okt. 26. 12:52
12/48 anonim válasza:
Engem azért nagyon érdekelne, hogy hány abortuszt vállalnál be, ha a sors KEGYES lenne és csak lányokat adna? 2? 5? 15 is akár? Mikor adnád fel?
2021. okt. 26. 13:10
13/48 anonim válasza:
Kaptál válaszokat, én csak annyit tudok tanácsolni, hogy a kislányaidnak sose mondd el, ne is érzékeltesd velük azt, ami most benned van.
Nyilván úgyis érzik, a gyerekek mindent megéreznek, azt is, ha nem őket várták... nagyon sajnálom őket, és kívánom, hogy életük során érezhessék még az elfogadást, a feltétel nélküli szeretetet.
Legalább az apukájuktól vagy egy értelmes, érző szívű rokontól.
2021. okt. 26. 13:17
14/48 anonim válasza:
Jezus, én meg csak azt hittem, hogy ez a büszke muszlimoknál divat, ahol kell egy trónörökös ……
2021. okt. 26. 13:17
15/48 anonim válasza:
13as nagyon szépen válaszolt.
Kérdező : nehéz nem gyűlölködő kommentet írni, hiszen hihetetlen hogy ilyen megfordulhat valaki fejében
2021. okt. 26. 13:20
16/48 anonim válasza:
Minek vállal az ilyen gyereket? De majd öregen biztos a lányaidtól fogod várni, hogy kivegyék alólad a sz*ros pelenkát. De remélem mind magára hagy majd.
2021. okt. 26. 13:21
17/48 anonim válasza:
Gondolj arra, hogyha a saját anyád így gondolkodott volna veled kapcsolatban. Szerencsére nem lehet. édes istenem hova fajul ez a világ.
2021. okt. 26. 13:22
18/48 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés egy görbe tükör egy pár hónappal ezelőtti kérdésnek.
Ott a kérdező lányt akart, de fiút várt, és ugyanilyen "megoldás" járt az eszében. Érdekes módon őt senki nem szidta, amiért a fiú babát el akarta vetetni a neme miatt.
Tudom hogy itt a legtöbb nő lány gyereket akar (sok szavazós kérdésből kiderült már), de azért be kell látni, hogy mennyire elfogultak tudnak itt lenni a kommentelők.
Lányt akart és fiú lesz? Vetesse el nyugodtan, kit érdekel a fiú gyerek sorsa!
Fiút akart és lány lesz? Te *** *** *** hogy képzeled?
2021. okt. 26. 13:26
19/48 anonim válasza:
Nekem is van 2 fiú tesóm, velük mindig ment a kivételezés, nekik nem kellett házimunkázni, a kaja eléjük rakva, mindenben kiszolgálva. Annyi eredménye lett, hogy én baromira megutáltam őket, ők pedig maguknak valók, önzők lettek, akik leszarnak mindenkit. Rühellem az ilyenekt, mint te vagy.
2021. okt. 26. 13:26
20/48 anonim válasza:
Óóó bezzeg ha fordítva lenne... Ha attól félne hogy fia születik, akkor még adnátok is a tippeket hogy szabaduljon meg a magzattól 😂😂😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!