Fiút vagy lányt szeretnének (vagy mindegy)?
Fiút szeretnék,de akárki lesz örömmel várom!:)
Azért mert van egy kislányom. 33éves vagyok.
Budapesten lakom,de Borsodból(Zempléni rész)származom.
Nekem már van egy lányom és egy fiam. A lányom előtt és után is csak a lányt akartam, amíg meg nem született a fiam. Hogy miért, azt nem igazán tudom, talán féltem a "fiús" problémáktól, nem tudtam magam elképzelni kisfiúval. Harmadiknak most már azt mondom, tényleg teljesen mindegy, bár ezt a fiam előtt el se tudtam képzelni.
Pest megye, 34
Fura, de engem ebben a kérdésben megváltoztatott a babavárás. Világéletemben kislányt akartam. Kategorikusan kijelentettem, nem egyszer, hogy nekem először csakis lányom lehet, más kizárt. Aztán jött a kétcsíkos teszt karácsonykor, és egyszerűen elszállt belőlem az, hogy "kislányt akarok", hanem az volt, hogy babánk lesz és imádni fogom, ha fiú, ha lány. A családban egyébként mindenki lányt várt tőlünk, de nekem olyan megérzésem volt, hogy "mintha fiú lenne". Végül jött a 12 hetes ultrahang, akkor 60%-40% arányban lányt mondtak. még nem mertük beleéli magunkat, de mikor a 16. héten kiderült, hogy 100%, hogy kislány... Bevallom, én napokig nem tértem magamhoz. Az AFP vizsgálat előtt a rendelőben (örömömben) bőgni kezdtem, hogy kislányom lesz, napokon keresztül hívogattam a párom, hogy "úristen, kislányunk lesz", és nem egyszer álltam félre vezetés közben sírni, persze örömömben. :) Szóval mondhatom, hogy talán a szívem mélyén kislányt szerettem volna elsőre mindig is. A párom egyértelműen kislányt akart. (Család szintén)
A párom 30 éves, én 23. Pest megyében lakunk.
7. vagyok:
És most járunk a 29. hétben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!