Fiút vagy lányt szeretnének (vagy mindegy)?
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.
A 11-esre válaszolva: nekem mindegy volt, de egyébként is tudom már. A kérdést alapvetően azért írtam ki, mert rosszul esett, hogy a környezetemből sok negatív komment érkezett, hogy....-ok ilyenek és miért jobb a másik.
Csak azt szerettem volna látni, hogy ezek az előítéletek tényleg jelen vannak-e széleskörben, vagy csak véletlen hogy többen is előjöttek vele a környezetemben és én reagálom túl. (A baba nemét pedig azért nem írom le, mert nem szeretném még jobban befolyásolni a válaszokat).
Kisfiút szerettem volna.A sors kislányt adott akit imádok és 1000 fiúra sem cserélném el.:)
Az oka az volt,hogy féltem attól milyen lenne ha lányom lenne majd a kamasz korában.:)Ennyire egyszerű.
23 vagyok és Zalában élek.
Mindig fiút képzeltem el. Hogy miért, azt csak nemrég fogalmaztam meg magamnak: féltem attól, hogy hasonló lesz az anya-lánya kapcsolatunk, mint nekem anyukámmal... amelyben vannak súlyos, megoldatlan dolgok.
Most a harmadik fiúnkat várom. A harmadikra úgy gondoltam, hogy mindegy a neme, de azért örültem, mikor kiderült, hogy ő is fiú, szintén a fenti ok miatt.
Pest megyében lakom, 29 éves vagyok és nagyon szeretnék egy kislányt. Azért mert már van 2 fiam:)))
Elsőre mindegy volt, 2.-ra is,és nagyon jó a srácokkal,nagyon szeretem őket,de olyan jó lenne egy csajszi is melléjük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!