Abortuszom volt 1 hete, nem tudom hogy jó döntést hoztam?
Ez mindig töréspont lesz köztetek, hiszen ő nagyon akarta azt a gyereket, te pedig csak kész tények elé állítottad egy abortusszal.
Ha pedig nagycsaládot akar, akkor választása van: marad ebben a házasságban és mindig keserű emlék lesz neki a dolog, vagy talál egy huszon-harmincas nőt és vele alapít egy új családot, sok gyerekkel. Erre valószínűleg ráerősít majd a kapuzárási pánik is.
Ekkora döntést nem kellett volna egyedül, a tudta nélkül meghozni, főleg úgy, hogy ő nagyon örült az új gyerek lehetőségének.
Már késő bánat, de az volt a baj nem volt időd, mert az első az általában a sokk és a rémület. Én terveztem, de mikor megláttam a + tesztet azért levert a víz.
Én egészséges babát nem vetetnék el, sajnos 14.héten volt abortuszom mert beteg volt.
Változtatni nem tudsz most már, kérj segítséget, hogy feldolgozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!