Nekem volt sajnos. Akartuk baba volt, de elkapta a rozsahimlot és nagyon beteg voltam. Az orvosom javasolta. Mivel sokáig tartós magas lázam volt.
Szóval nem mindenkinek azért van mert felelőtlen. Nem kell ítélkezni mások felett.
Azt ugye vágod, hogy gumival, tablettával és spirállal is teherbe lehet esni? Nem beszélve arról, hogy az elköttetés sem 100%-os. Ugye felfogod?
4
Igazad van,de be kell ismerned,hogy a nem kívánt terhességek kb.98%-ban azért vannak,mert nem,vagy elégtelenül védekeznek.
#4: Ezen az oldalon mindenkinek azért van abortusza mert kiszakadt a gumi, vagy megszakítással "védekeznek".
Jaj ez az "ugye felfogod" nagyon kellett a végére. :D Én normálisan védekezek, érdekes nem is lettem terhes.
És számodra mit jelent a normális védekezés? Mi az, hogy normálisan védekezel?
A gumi miért nem normális védekezés szerinted?
Van aki megszakítással se esik soha teherbe (az ilyenekből is lehet baj, hisz ha valakinek valami 100%-an beválik, más attól még bekaphatja a legyet- anyukámnak pl .soha nem lett terhessége a hüvelykúptól, mások meg sorra írják a pharmatex babákat), van aki tabletta mellett is.
A legbiztosabb módszer az önmegtartóztatás.
A nőgyógyászaton mondták, hogy ha valaki szexel, akkor mindig megvan az esély arra, hogy terhesség lesz a vége (akár emberi hiba vagy mulasztás miatt persze).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!