Elvetessem ezek után is? Véletlenek vagy jelek ezek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kezdődik azzal, hogy azt mondta a doki hogy elhalt a magzat, művi eltávolítása szükséges, de mikor mentem műtétre, közölte a szonográfus, a magzat él és szépen fejlődik.

Úgy döntöttem megtartom, párom majd kicsattant de az anyós és anyuci pici fiacskája problémák miatt végül újra elbizonytalanodtam.

Másnap viszont párom TALÁLT egy SZÓ SZERINT MAGZAT bábút.

Müanyag baba,magzatpózban, a hátára rá is van írva hogy 11 -12 hetes magzat.

Mikor küldte Messengerenakd fél óra múlva egy magzat fejlődésével.kapcsolatos szorolapot v képeslapot, elmesélte az álmát is, hogy egy gyönyörű mesebeli parkban ülve leült mellé a padra egy idős úr, aki annyit mondott neki " Ne tegyétek!"

Teljesen elbizonytalanodtam....

Jeleknek hiszem ezeket.

Szerintetek?

2021. szept. 16. 08:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
Vetesd el és menekülj egy ilyen holdkórostól
2021. szept. 16. 14:40
 12/19 anonim ***** válasza:
24%
Inkább ne vállald a gyereket, szerencsétlennek milyen élete lenne ilyen "határozott" anya mellett :(
2021. szept. 17. 17:01
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
Kedves Kérdező! :) Én a helyedben megtartanám. Ezek valóban jelek. Senki nem kényszeríthet abortuszra, az anyósod sem és más sem. Ez nem az anyósod döntése. Minden jót kívánok, és jó döntést! :)
2021. szept. 19. 22:34
 14/19 1Léna ***** válasza:
47%

Nem értem.

Az eredetileg vállalt babádról azt állították, hogy meghalt, de szerencsére nem volt igaz, ÉL, és szépen fejlődik. Most miért vetetnéd el? Ez a ti gyermeketek.

2021. szept. 20. 18:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Gondolom alapból nem tervezett volt a gyerek, csak időközben azt hitték, elhalt a terhesség.
2021. szept. 20. 22:46
 16/19 anonim ***** válasza:

De az anyósa nem is mondta h ne tartsa meg. Itt azt írta h azért gondolkodik az abon mert a pasija anyucuipicifia.

Egy szóval nem írta h az anyós beleakarna szólni ebve. De itt mindenki az anyóst támadja. Holott a probléma a férjel van!

2021. szept. 21. 11:27
 17/19 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem nagyobb baj, hogy álmok, meg mindenféle mondvacsinált "jelek" alapján akarnak dönteni ilyen súlyú kérdésben. Szóval egyértelműen nem való nekik a gyerekvállalás
2021. szept. 21. 12:45
 18/19 anonim ***** válasza:
44%

Számtalanszor volt már az életünkben, hogy egyetértelműen jelet kaptunk "Odafentről". Utólag minden egyes ennek alapján meghozott döntés helyesnek bizonyult. Az is, amelyik a logika és az egyszerű emberi következtetések alapján első blikkre hülyeségnek tűnt.

Ez a baba nagyon élni akar és hozzátok menni. Fogadjátok hát el tiszta szívből, és készüljetek az érkezésére!

2021. okt. 11. 11:01
 19/19 anonim ***** válasza:
18%
Bárcsak én kapnék ilyen jeleket a kérdéseimre 😊 Remélem, a párod sem söpri félre ezeket: nagyon erős jelek!!👶
2021. okt. 11. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!