Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megtartanàd a babát ha nem...

Megtartanàd a babát ha nem vagy jó egészségi állapotban se testileg se lelkileg?

Figyelt kérdés
Már van egy gyerekem és most sajnos felelőtlenek voltunk pedig több betegségem is kiderült az elmúlt időszakban, sok gyógyszert kell szednem amit terhesen nem lehet és idegileg se vagyok jól, viszont félek ha elvetetem mennyire bánom meg.

2021. aug. 27. 10:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

23. Hogy mindenki más mit gondol rólam, pont leszarom. Érdektelen. A férjem egyetért velem az abortusz témájában, van annyi esze, hogy nem tart egy teljesen legális műtétet gyilkosságnak, egy embriót pedig nem tart többre mint egy élő megszületett embert.

Aannak nevezem a magzatokat aamik

.m

2021. aug. 28. 15:54
 22/29 anonim ***** válasza:
80%
A feltett kérdésre válaszoltam, hogy a helyében nem tartanám meg, te idióta. Te meg belémkötöttél, bár ez nem a fanatikus szektás abortuszellenes kategória, hanem a terhességmegszakításé. Ilyen alapon takarodj el te is, minek írogatsz olyan válaszokhoz amikhez semmi közöd?
2021. aug. 28. 16:38
 23/29 anonim ***** válasza:
76%
Az kötözködött kezdettől aki le is írta, hogy imád kötözködni meg köpködni másokat.
2021. aug. 28. 17:15
 24/29 anonim ***** válasza:
95%

3 gyerekem van, imádom őket, de neha irigyellek titeket gyermektelen nők. Pl most suli és ovi kezdés küszöbén. 3 gyerek 3 felé megy....

2 abortusz nekem is volt, 1.utan.

Később lett meg 2 gyerek, szerintem jó, hogy a nőknek van joguk dönteni, és abortuszra menni.

2021. aug. 28. 18:50
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
36 . Végre egy értelmes ember, aki érti a lényeget. Szabad Választás, döntés! Több ilyen gondolkodású anyuka kellene❤️
2021. aug. 28. 23:14
 26/29 anonim ***** válasza:
5%
Kedves Kérdező! :) Én a helyedben megtartanám. Nem látok a jövőbe és nem bűntudatkeltésnek, de egy abortusz okozhat lelki szenvedéseket. Minden jót kívánok! :)
2021. aug. 29. 18:35
 27/29 anonim ***** válasza:
92%
Egy felnőtt érett nő, nem fog lelkiismeret furdalástol szenvedni egy abortusz miatt, mert tudja azt, hogy a saját és a családja érdekét szolgálta.
2021. aug. 30. 07:38
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
" de egy abortusz okozhat lelki szenvedéseket" - lényegesen kevesebbet, mint egy nem kívánt gyerek...
2021. aug. 30. 09:32
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Beteg vagyok, egyelőre még nem kell állandó gyógyszer, de ez változhat.

Ha terhes lennék, alap lenne az abortusz... nekem nem opció a gyerekvállalás, anya is majdnem belehalt.

2021. szept. 15. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!