Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A gyerek nemétől függően...

A gyerek nemétől függően lehetséges az abortusz?

Figyelt kérdés
NEM vagyok terhes csak érdekel, és ha lehet akkor melyik országokban/országban.
2021. aug. 21. 00:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Az még a jobbik eset, ha Kínában vagy Indiában beadják a nem kívánatos leányt az árvaházba. Egyik rokonom saját szemével látta Kínában vidéken, hogy megellett az asszony, majd a férj megnézte mi lett a gyerek. Mivel nem volt fütyije, haszontalan dolog címszóval repült a kannába, majd onnan be lett baszva a disznók közé, hogy egyék meg. Szerintem a kínai az egyik legocsmányabb nép a világon. A kultúrát is, amit sajátuknak mondanak, azt is csak összelopkodták az ujguroktól, tibetiektől és egyéb leigázott nemzetektől.
2021. aug. 21. 08:35
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Hollandiában megoldható, de leginkább csak akkor ha itt élsz, szigorúbb feltételekkel 24. hétig csinálják meg az abortuszt.
2021. aug. 21. 09:10
 13/16 anonim ***** válasza:
56%
Az ilyen beteg nyomorultakat nyugodtan sterilizálhatnák abortusz közben véletlenül.
2021. aug. 21. 09:16
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem belőle hogy nem áll szándékomban ezt csinálni ha esetleg ugy történnének a dolgok, csak simán érdekel
2021. aug. 21. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
85%
Anyai vérből is meg lehet mondani a baba nemét elég korán, de tudtommal itthon ilyet nem csinálnak. De bnőm pl még nem volt 12 hetes, amikor kiderült hogy fia lesz, ő az Egyesült Királyságban él. De azért alapból ne abból induljunk már ki, hogy ez amiatt van, hogy ha nem tetszik a neme, akkor elvetetem...
2021. aug. 22. 18:55
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
12. hétig válalják az abortuszt utána engedélyek lenek 24.hétig terheség megszakitást.ez abortusz nem ab aba nemétől függ.hanem a terhes anyuka életétől betegségétől magzat beteg-e
2021. aug. 23. 12:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!