Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez normális, hogy így megválto...

Ez normális, hogy így megváltozott a véleményem?

Figyelt kérdés

Minden vágyam az volt, hogy legyen egy kisbabám.

Tavaly besikerült és nem éreztem azt, hogy szükségem lenne rá így elvetettem.

Viszont az abortusz óta csak megerősödött bennem az, hogy egyáltalán nem szeretnék gyereket. (hiába eddig minden vágyam ez volt..)

2021. aug. 12. 09:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
30.írtam hogy elnézést mit rugózól még :D..meg írtam is rosszul írtam meg minden..
2021. aug. 15. 19:37
 32/34 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj, hogy a kommentjeid alapján iróniát feltételeztem a bocsánat kérésedben, de akkor jó, zárjuk le a témát.
2021. aug. 15. 19:39
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
32.én már akkor lezártam volna mikor elnézést írtam és azt komolyan írtam mert nem olvastam át az előzményeket.
2021. aug. 15. 19:46
 34/34 anonim ***** válasza:
63%
Rendben, mondtam hogy én meg azt hittem ironizálsz az elnézéskéréssel, de akkor csak félreértettük egymást.
2021. aug. 15. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!