Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ez normális, hogy így megválto...

Ez normális, hogy így megváltozott a véleményem?

Figyelt kérdés

Minden vágyam az volt, hogy legyen egy kisbabám.

Tavaly besikerült és nem éreztem azt, hogy szükségem lenne rá így elvetettem.

Viszont az abortusz óta csak megerősödött bennem az, hogy egyáltalán nem szeretnék gyereket. (hiába eddig minden vágyam ez volt..)

2021. aug. 12. 09:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%

Te miről hadoválsz és főleg kinek 20?! Csak mert a 19-es én vagyok és történetesen az az ELSŐ kommentem a kérdésnél. Szóval javaslom te nyugodjál le, mielőtt agyvérzést kapsz.

Felőlem használhatod helytelenül a szavakat, mint ugye az “ölés” szót egy sima abortusznál, ez csak a te tudatlanságodat bizonyítja, de te se kérd már ki magadnak es sértődj meg, ha más tisztában van alapvető dolgokkal.

A kérdező valóban döntött és megszakította a terhességet/ elvetette (véletlenül sem megölte) az embriót, ennyi. Én aztán rohadtul senkit nem akartam meggyőzni, aki alapvető biológiai tényekkel nincs tisztában, azzal nekem semmi dolgom, tehát gondolj, amit akarsz, nekem aztán mindegy.

2021. aug. 15. 14:07
 22/34 anonim ***** válasza:
57%
Mindenki magából indul ki ugyebár.. :)
2021. aug. 15. 15:18
 23/34 anonim ***** válasza:
66%
6.az nem a kérdező baja hogy neked nem sikerült de ezzel itt cseszegetni őt nagyon szánalmas...
2021. aug. 15. 18:08
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
22.és ezzel leírtad magadat..
2021. aug. 15. 18:09
 25/34 anonim ***** válasza:
48%
Akarod mondani 24, hogy te magadat. Semmi baj, ha már érvelni nem tudsz, legalább az ujjal mutogatás menjen. :)
2021. aug. 15. 19:07
 26/34 anonim válasza:
73%

Ha nem szeretnél babát, akkor ne legyen! Ha a párodnak ez nem tetszik, arra van az ajtó. Miatta nem kell, nem kötelező.

Jól döntöttél, sokan nem tudják milyen egy árvaházban. Elvégre is te lettél volna az anya, nálad jobban senki se tudja mi a legjobb neked. :)

2021. aug. 15. 19:21
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
25.most írtam először, te összekeversz mással :D..
2021. aug. 15. 19:22
 28/34 anonim ***** válasza:
63%
Akkor minek kötözködsz (vagyis próbálsz) velem, mikor a kutya nem szólt hozzád? :)
2021. aug. 15. 19:26
 29/34 anonim ***** válasza:
27%
28.nem kötöszködtem csak véleményt írtam de rosszul igaz elnézést..:)
2021. aug. 15. 19:27
 30/34 anonim ***** válasza:
81%
Azta, micsoda vélemény az, hogy "ezzel leírtad magadat", főleg egy olyan kommentre, amiben annyi szerepel, hogy mindenki magából indul ki...:D Persze azt már nem tudod megindokolni mire alapozod a kis "véleményed", de megkockáztatom, hogy nem is érdekel. :)
2021. aug. 15. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!