Laminária pálcát mennyi idővel helyezik fel a műtét előtt?A műtét előtti napon?Nekem csak a műtét napján kell reggel bemennem,12-kor már jöhetek haza. Egészségügyi küretre vagyok előjegyezve üres petezsák miatt.
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 15:28
11/18 anonim válasza:
Aznap helyezik fel. Nekem már aznap nem végeztek uh-t.
12/18 anonim válasza:
11-es vagyok!
Nekem nagyon fájt, de én kis fájdalmat is nehezen viselek. + a doki se egy finom kezű ember, aki felhelyezte...
13/18 anonim válasza:
5-ös megint. Nem fájt jobban mint egy menstruációs görcs. Végeztek ultrahangot a műtét előtt. A dokik nekem mindig mások voltak az összes vizsgálatnál, éppen ki ért rá. Szóval nekem nem volt gond. A pálcikákat egy nő helyezte fel (ő volt az egyetlen női orvos aki vizsgált). A doki hozzáállása is nagyon fontos, nekem ez a nő végig beszélt, a hajamat dicsérte stb, feszültségoldás céljából. Így kb a felhelyezést nem éreztem, csak mikor felálltam a vizsgálóasztalról, akkor görcsölt be kicsit.
14/18 anonim válasza:
7es vagyok, nekem 10/3 volt a fájdalom, az sem folyamatos, csak néha beszúrkált, görcsölt.
Csináltak UHt
15/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Túl vagyok a műtéten,nem kellett laminária.
8-kor mentem be,11-kor jöttem is.
Valószínűleg nem bírta a szervezetem a hármas ikreket,ezért nem is tudta őket tovább kihordani.:(
2 hónap múlva lehet próbálkozni.
Köszi,hogy írtatok!:-)
2021. aug. 6. 13:22
16/18 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Drukkolok, hogy legközelebb összejöjjön.
17/18 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Remélem a következő babával/babákkal minden rendben lesz!!
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat,mindenféleképpen pozitívan tekintek a jövőbe, hiszen már ez a kis siker is nagy előrelépés a 2 év alatt.Sikerülni fog,most valamiért eddig tartott a közös kis életük.
2021. aug. 6. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!