Abortusz utáni mensi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Május 21én volt terhességmegszakításom. 11hetes 5napos voltam.
Onnantól kezdve legalább 2hétig folyamatosan véreztem/barnáztam.
Előtte mindig 28naposak voltak a ciklusaim. Tegnap kellett volna megjönnie(?!) kis barnázás volt,ilyen nyúlós valami de semmi több. Normális hogy még nemjött meg?
A mellemből egész terhesség alatt jött folyadék/tejszerű valami,ez azóta is megvan de kevesebb.
Ma a hőm 36volt mint s terhesség alatt,amit nemis értek mert a műtét után pár nappal mértem akkor 35.2volt :(
Mit gondoltok? Mit csináljak?
Az orvos aki műtött semmit nem mondott csak kezembe nyomta a zárójelentést.
Ha tesztet csinálnék gondolom még mindig pozitív lenne.
Köszönöm előre is a normális válaszokat
2021. jún. 18. 11:23
1/3 anonim válasza:
Még csak 1 napja késik, ez ilyenkor teljesen normális, idő mire beáll újra.
2/3 anonim válasza:
Műtét után kb 5-6 hét mire az első mensi megjön. Ne az eddigi ciklusodat számold.
3/3 anonim válasza:
Igen, 5-6 hét. Nekem 6 hét volt, utána beállt a régi ütemre. Pár hónapig volt barnázás ciklus közepén, aztán az is elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!