Jó döntés az abortusz?
Szerintem később egész életedben kísérteni fog, hogy kinyirattad a gyereked, úgy hogy ennek a kényelmességen kívül nem volt más indoka. Azt nem sokan bánták meg, hogy megtartották a gyereket.
Viszont szerintem nyugodj meg, nagyon minimális az esély hogy terhes légy tablettával is, főleg ha ilyen hamar bevetted. Rengeteg emberrel megesik ez. Ha peteéréskor belédduran, és nincs tabletta, még akkor sincs messze 100% esélye hogy terhes legyél. Ne idegesítsd előre magad, szerintem 10% alatt van az esély.
Ilyen idősen jóformán még ti is csak kölykök vagytok,az életeteket még el sem kezdtétek.
Ez NEM ideális kor a gyerekvallalashoz, pláne abban a szituációban, amiben vagy.
Jó döntés az abortusz.
Szerintem ez meg nem egy eldöntendő opció, hogy vagy megtartod vagy nem. Mintha piros vagy kék cipő közül kéne választani.
Itt az csak egy felmerülő ötlet szokott lenni, hogy ölessük meg a gyereket. Pedig ezt csak a legalitása kölönbözteti attól meg, hogy megszülöd majd egy hatalmas porszívóval bedaráltatod. Jogilag és társadalmilag lehet hogy nem gyilkosságnak nevezik, de erkölcsileg attól még az lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!