Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Megszakítanátok a terhességet?

IbukiNeko kérdése:

Megszakítanátok a terhességet?

Figyelt kérdés
Van egy 4 hónapos kislányunk. Egyetlen egy alkalommal nem védekeztünk mióta megvan és teherbe is estem. A fogantatásra pár nappal kaptam a második Astra Zeneca oltásomat. A nőgyógyász azt mondja, hogy jobb lenne ha nem tartanám meg a picikét. Külföldön oltanak már kismamákat Astrával. Nem tudjuk a férjemmel, hogy mi legyen. Én gyilkosságnak érzem az abortuszt, illetve félek hogy a kapcsolatunk is rámegy. Azt nyilván tudom, hogy mérvadó klinikai tapasztalt nincs.

2021. jún. 15. 11:45
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Sikerült döntést hozzál?
2021. jún. 21. 08:09
 42/52 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ.Döntés még nem született mert nem találják ultrahangon a picit. Sőt méhfalmegvastagodást sem, nemhogy babát, pedig már lassan szívhangja is kellene, hogy legyen.
2021. jún. 21. 09:59
 43/52 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező (#42) akkor valszeg a természet megoldotta, mint nálunk is anno...csak nálunk egy terheseknek nem ajánlott antibiotikum-kúra és a terhesség viszonyán ment a dilemmázás...

Voltaképp ez a legtisztább kimenetel.

2021. jún. 21. 10:39
 44/52 A kérdező kommentje:
#43 és utána neked mikor jött meg először? Mert vérzés továbbra sem jelentkezik.
2021. jún. 22. 09:06
 45/52 anonim ***** válasza:
15%

agyrém oltás miatt elvetetni szerencsétlent.

Az viszont igaz, higy az Astra még ennél is hülyébb ötlet volt, mert a legszarabb a vakcikák között, mint írták. Emlékszem, mikor néztem a híreket (nem, nem az M1), akkor szinte naponta-kétnaponta volt, hogy meghallt valaki külföldön véralvadásban.

De szerintem nem kéne elvetetni.

De érdekes amit újabban írtál. Legjobbakat kívánom.

2021. jún. 22. 09:40
 46/52 anonim válasza:
33%

A két gyerek között 10 hónap van, tök egészséges mind a kettő. Gondolkozz úgy, mintha nem lett volna oltás, akkor megtartanád?

Ha megtartod végeztess el minden létező vizsgálatot, amilyen korán csak lehetséges, hogy minél hamarabb megnyugodjál, hogy minden rendben van.

2021. jún. 22. 11:16
 47/52 anonim válasza:
37%

Az mrns vakcinákról Pfizer, Moderna, sokkal durvább dolgok kerülnek mostanába ki.

[link]

2021. jún. 22. 11:24
 48/52 anonim ***** válasza:
Kérdező (#44) passz... 20 évvel ezelőtt történt, egyikünk sem emlékszik rá, mikor jött meg utána... az biztos, hogy nem azonnal, mert utána még volt kontroll-vizsgálat.
2021. jún. 22. 17:37
 49/52 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, egyszer engem a tizedik hétig hívogattak vissza kontrollra, mert mindig csak üres petezsákot láttak. Mikor a tizedik héten egyértelmű lett, hogy a petezsák összeesett formája miatt is biztos, hogy nincs ott embrió, de a méh kiürülése (vérzés) még mindig nem indult meg magától, engem akkor el is küldtek missed ab-ra.

Nem tudom, meddig várhatnak ezzel, hogy hátha természetes úton befejeződik a vetélés, ha már az elején biztos, hogy nincs élő terhesség, de szerintem max pár hétig.

2021. jún. 22. 18:12
 50/52 anonim ***** válasza:
12%

A testileg, vagy mentálisan sérült gyermekeket sokan automatikusan elvetetik, mert úgy érzik, képtelen lennének felnevelni egy ilyen gyereket.

- Az orvosi diagnózis nagyon gyakran téves, és a sérülés lehet, hogy nagyon minimális. A genetikai öröklődési vizsgálatokon alapuló abortuszok kétharmad része olyan babákat pusztít el, akik egyáltalán nem sérültek. Több egészséges babát ölnek meg, mint amennyi sérültet! A mai modern egészségügyben már nagyon sok sérülést korrigálni lehet, mint például a nyúlszájat.

Egy ilyen kisgyermek édesanyja a következőt írta: "

"Milyen társadalomban élünk, ha már egy ilyen apró arcdeformitás is, amit műtéttel könnyen korrigálnak, olyan rendellenesnek mondott, hogy abortuszra ítéli a gyermeket miatta?"

A fogyatékos gyermekek leggyakrabban boldog gyermekek. Mindig drágák és általában szeretnek élni. Fontos tény, hogy

egyetlen értelmi fogyatékos gyermekek szülei által létesített szervezet sem szorgalmazta még az abortuszt.

A fogyatékos gyermekek nem szociális terhek, és az okos és normális emberek nem feltétlenül szociális juttatások.

2021. jún. 26. 15:47
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!