A világ legundorítóbb embere vagyok. Hogyan lépjek túl ezen?
Pár hónapja terhes lettem egy férfitól, aki az elején még mondta, hogy tartsuk meg a babát, de aztán mondta, hogy nem lehet, nincs rá pénz, majd idővel. Nem ragozom, végül abortusz lett, azóta sírva kelek, sírva fekszem. Mikor meghallottam a szívhangját tudtam, hogy nem akarom megölni, de azt mondta az akkori párom, hogy majd mikor készülünkrá. Nem szépítem magam megvolt a műtét, majd kiderült, hogy az akkori párom amiatt gondolta meg magát, mert összeismerkedett valakivel, és így már nem kellettünk.
Undorodom magamtól, életem legnagyobb hibájának tartom, még akkor is, ha tudom, hogy egyedül nem tudtam volna felnevelni. Sírva kelek, sírva fekszem, legszívesebben felkötném magam.
Tudom, hogy nagyon sok negatívat kapok emiatt a lépésem miatt, de van erre valami esély, hogy túllépjek ezen, vagy örökre ezzel a bűntudattal kell élnem?
és rá 3 hétre mondta, hogy nem húzta ki
Ezt 14 felett egy nő sem hiszi el. Nincs olyan, hogy nem veszed észre, hogy beléd élvezett.
és rá 3 hétre mondta, hogy nem húzta ki
na itt bukott a sztori...
És nem vetted észre, hogy folyik ki belőled? :D
Sejtettem hogy kamu, az összes ilyen túldrámázott kérdés az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!