Magyarországon van gyógyszeres abortusz?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 19:38
1/16 anonim válasza:
Hivatalosan nincs, de megoldható.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2021. jún. 1. 20:09
5/16 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy magánintézményekben állami engedéllyel lehet,orvosi felügyelet mellett.
6/16 A kérdező kommentje:
Én is olvastam valamit, de nem voltam biztos. Ezért kérdeztem, hátha tud valaki többet. Azt írták, hogy ahol legális a műtéti abortusz ott a gyógyszeres is. Így gondoltam, hogy akkor van ilyenre lehetőség.
2021. jún. 1. 20:49
7/16 anonim válasza:
Én valami csaj írta cikket olvastam amiben leírja, hogy milyen volt a menete.Annyira emlékszem, hogy azt írta minden ilyen esethez külön engedély kell,meg hogy Budapesten csinálták.De már lövésem sincs hol olvastam az a baj, különben belinkelném.
8/16 anonim válasza:
Ez az állítás nem igaz, sok országban legális mütét van, gyógyszeres abortusz nincs.
Meg egyébként is sok probléma van vele, és gyakran kell mégis mütéti úton befejezni.
9/16 anonim válasza:
Igen én is azt olvastam,hogy nagyon gyakran kell befejezni mellette műtéttel.
10/16 anonim válasza:
Magyarországon nincs, de Ausztriában van, így sokan oda mennek.
itt kb mindenki beszél magyarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!