Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Gyogyszeres abortusznal mikor...

Gyogyszeres abortusznal mikor kezdek el gorcsolni?

Figyelt kérdés
Bevettem a tablettat.Nem tudom mikor kezd hatni.
2021. máj. 16. 10:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

Ha az internetről rendelted amiben 1 mif..és 8db mis... van akkor gondolom leírást is kaptál.

Az első tablettát (mif) beveszed ami megállítja a terhességet,majd másnap reggel a másikból 4et a nyelved alá teszel. A vérzés kb 4-5ora múlva indul meg és változó fájdalommal járhat. Nem kell megijedni,ne pánikolj. A kilökődés (vetélés) okoz egy nyomást és érezni fogod. Napokig tart majd a vérzés erőssége,ne használj tampont csak betétet. Kérj időpontot egy hét múlva ultrahangra.

2021. máj. 16. 14:42
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Nevezd aminek akarod.

És mi köze az abortusz tablettának a fogyatékossághoz? Mert az abortusz tabletta éppen hogy át segíti a Nőt ezen a kritikus időszakon. Elég baj az hogy ezen így vagy úgy de végig kell mennie. Nem látsz bele az életébe,nem ismered és pláne nem dönthetünk helyette. Döntött! Ezt választotta és kész.

Kérdező! Ha esetleg olvasod akkor tudd! Teljes értékű ember Nő vagy és nem vagy kevesebb senkinél!

Egy nap várni fogsz majd egy babát akit nagyon fogsz szeretni és Boldog leszel.

2021. máj. 17. 15:55
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

"Egy nap várni fogsz majd egy babát akit nagyon fogsz szeretni és Boldog leszel."

Vagy nem. Nem mindenki akar gyereket és bizony ők azok, akik anélkül lesznek boldogok.

2021. máj. 17. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
5%

13as már ha teherbe tud majd esni. Azért gyógyszeres abortusznál nagyobb annak az esélye hogy később ne lehessen gyereke.

DE legalább spórol egy csomót nem kell többet abra költenie és továbbra is szexelhet felelőtlenül, nem kerül senki életébe.

2021. máj. 17. 16:51
 15/17 anonim ***** válasza:
81%

15ös. Ez egy baromság!

És csak az eshet teherbe aki felelőtlen?

A kórházi abortusznál is megvan az esélye egy komplikációnak....

Egyik sem jó dolog,de lehet gyereke később.

2021. máj. 17. 17:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Sikeresen lezajlott a dolog. Neten kaptam a tablettat ahogy irta valaki. Fajt, gorcsoltem vereztem de mar semmi bajom. Sajnos van amikor nincs az embernek mas valasztasa. Sajnalom nagyon hogy igy kellett dontenem .
2021. máj. 17. 19:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy jól vagy🌺
2021. máj. 17. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!