Ikrekkel lettem terhes de már van egy 2 éves fiam mit csináljak?
Amikor eldöntöttük, hogy jöhet a kistesó, akkor számításba vettük, hogy ikrek is lehetnek. Általában ezzel a gondolttal mindenki eljátszik. Nem értem mi a gond. A segítség hiánya? A 2 éves fiad ovis lesz, az már nagy segítség lesz.
Ha azt írod hármas vagy több ikrek, akkor megértem. De így?
De itt egy cikk. Válaszd ki melyik éljen.
Szia! Először is, ne pánikolj. Másodszor, megesik, hogy az ikrek egyike a 12. hétig felszívódik...
A segítség téma... Ha már csak annyit tudnak a nagyszülők eleinte segíteni, hogy megfőznek előre, már azzal sokat könnyítenek. Ha a férjed csak elmosogat, bevásárol, az is hatalmas segítség. Mivel van már egy gyereked, van tapasztalatod is, tapasztaltad, milyen egy kisbabával.
Lépj be a FB-on az Ikres Anyukák csoportba, meg fogsz nyugodni, és örülni fogsz, hogy ikreid lesznek! 😊
Egy szintén ikres kismama 😊
Ezektől a kérdésektől én is kivagyok. Most komolyan vadidegenekkel szavaztatod meg, hogy elvetesd-e a gyerekeidet? És ha mi úgy szavazunk, hogy igen, akkor szaladsz az abortuszra, ha meg nem, akkor megszülőd őket vidáman?
Értem én, hogy megijedtél és tanácstalan vagy, de ha mondjuk úgy tennéd fel a kérdést, hogy várod olyanok válaszát, akiknek egy nagytesó mellé ikrek születtek, és a tapasztalatok olvasása után végiggondolod, kell-e ez neked, az még érthető is. De ezt így???
Én amúgy nem vagyok híve a nagyon nyomós ok nélküli abortusznak - és nálam a te eseted bőven nem az -, de ez privát vélemény.
Nem értem ezt a "semmi segítség" dolgot. Most lényegében kinek szülsz? Magadnak vagy nagyszülőknek?
Vagy csak úgy lehet gyereket vállalni ha valaki folyton pesztrálja az egyiket? 🤨
Ne haragudj, komolyan nem értem.
3 gyermekem van, férj hétfőtől vasárnapig dolgozik,még is mindent megtudok oldani 🤷♀️ pedig nem csak háztartás van,meg ovi.
17es valaszolonak
Nekem a volt baratnom augusztusban tolti a 21et,de mar terhes es lassan jon a baba. Most gondolkodnak a parjaval(30),hogy alberletbe koltoznek. A csaj kasszas,mig a pasi szalag mellett dolgozik. Igy sem sok ertelme volt bevallalni a gyereket,de megis belementek..az emberek sajnos nem gondolkodnak es az anyagi
biztonsag elott vallalnak gyereket,aztan meg neznek mint boci az uj kapura
Érthető a kezdeti pánik, de azért emiatt elvetetni a tervezett gyereket, kicsit durva lenne. Egyébként se biztos, hogy mindkettő megmarad.
Mit csinálj? Szokd a gondolatot és neveld fel a gyerekeidet, akár 2, akár 3 lesz. Amúgy nem te vagy az első a történelemben, aki ikrekkel lett terhes. Benne volt a pakliban, akkor is, ha kicsi volt rá az esély. Felnőtt ember ezzel általában tisztában van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!