Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Párom a volt feleségével és a gyerekeivel tölt heti 3-4 napot, ott is alszik. Ő tartja el a volt feleségét anyagilag. Az exe nem dolgozik, háztartásbeli. Én idáig nem szóltam semmit sem, úgy voltam vele, majd változik ez ha a mi kapcsolatunk komolyabbra fordul. Nem azt szeretném, hogy ne foglalkozzon velük hanem ide is elhozhatná a fiúkat. Ha elmegyünk valahová hozza őket nyugodtan. De ő erre nem hajlandó. Terhes lettem, harmadik hétben vagyok. A párom is tudja, erre a kisebb gyerek miatt, heti 1-2 napot jön vissza hozzám vagy két hetente. A kisebb igényli az apját állítólag. Ezen a baba születése után sem akar változtatni. Ezt így megmondta, azt is hogy a nevére sem szeretné venni, a fiai miatt mert sérült a lelkük stb..
Nem szeretné, ha a gyerekei sérülnének a baba miatt. De miért is?
Tényleg szeretem a párom de ezt már nem értem akkor minek is váltak el, ha velük él. Minek szeretett volna még gyereket. Én érzem magam hülyének, hogy ebbe belementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!