Mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Párom a volt feleségével és a gyerekeivel tölt heti 3-4 napot, ott is alszik. Ő tartja el a volt feleségét anyagilag. Az exe nem dolgozik, háztartásbeli. Én idáig nem szóltam semmit sem, úgy voltam vele, majd változik ez ha a mi kapcsolatunk komolyabbra fordul. Nem azt szeretném, hogy ne foglalkozzon velük hanem ide is elhozhatná a fiúkat. Ha elmegyünk valahová hozza őket nyugodtan. De ő erre nem hajlandó. Terhes lettem, harmadik hétben vagyok. A párom is tudja, erre a kisebb gyerek miatt, heti 1-2 napot jön vissza hozzám vagy két hetente. A kisebb igényli az apját állítólag. Ezen a baba születése után sem akar változtatni. Ezt így megmondta, azt is hogy a nevére sem szeretné venni, a fiai miatt mert sérült a lelkük stb..
Nem szeretné, ha a gyerekei sérülnének a baba miatt. De miért is?
Tényleg szeretem a párom de ezt már nem értem akkor minek is váltak el, ha velük él. Minek szeretett volna még gyereket. Én érzem magam hülyének, hogy ebbe belementem.
Hát elhiszem, hogy hülyének érzed magad, mert az is vagy már bocsi.
Gyakorlatilag kettős életet él, a volt feleséggel és a gyerekekkel családosdit játszik. Hozzád meg gondolom üríteni jár mikor rájön.
Mit tennék a helyedben? Mivel szegeny baba már megfogant, eldönteném, hogy egyedül fel tudom/akarom- e nevelni.
Ha igen, akkor a tetü pasit kidobni és ha megszületik a baba gyerektartást követelni, mert az jár, ha nem veszi a nevére akkor is.
De ha ebbe igy bele mentél, úgyis benne maradsz és tönkre teszed magadat és a gyermekedet is.
Állj a sarkadra és állítsd választás elé. Vagy tényleg elvált apuka lesz, aki nem az exével lakik, természetesen a gyerekeivel a saját otthonában együtt lehet, vagy hagyjon békén téged.
Csak egy helyeztben lehetett volna bármit tenni: fogantatás előtt a sarkadra állni, és megkövetelni a teljesértékű társnak járó jogokat, megkockáztatva, hogy ott fog hagyni.
Most már csak kármentesíteni tudsz: éled az egyedülálló anyák gondtalan életét.
Lehet, hogy nem tűnt fel, de akkor csaxólok: neked nincs párod!
Szerintem nem is vált el, otthon az asszonyt kúrogatja, nálatok meg téged. Azért sem akarja a nevére venni a babát, mert akkor otthon kiderülne hogy nem a munka miatt van távol heti 3 napot.
Gyerektartás ettől függetlenül jár, akár a nevére veszi akár nem. Be kell perelni, ha tényleg övé a gyerek, akkor a perköltség is őt terheli.
A feleség tud egyáltalán rólad? Látott már?
Nagyon úgy néz ki, hogy te egy beetetett szerető vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!