Gonosz vagyok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szüleim 11 éves korom óta mondják, hogy gonosz vagyok. :|

Megkérdeztem, hogy miért, erre azt mondták, hogy: “Mert állandóan bántasz másokat, bunkó vagy, érzéketlen, kemény, csak magadra gondolsz. És ez másoknak nagyon rosszul esik. Nem véletlenül nem járunk már veled 3 éve sehova az apukáddal, mert mindenkit kritizálsz és nem akarjuk apáddal ezt hallgatni, ezért.”

Én is szoktam érezni, hogy gonosz vagyok, pl. amikor kérdezte valaki tőlem, hogy “mit csinálnék” a nem kívánt terhességgel, a válaszom egyértelműen az volt, hogy elvetetem.

Nem érzek rossz érzést, hogy megölök egy gyereket, semmit nem érzek.

Nincsen lelkiismeret-furdalásom, ha bántok mást.

Szerintem nem gonosz vagyok, hanem erős “belsőjű” ember.

Régebben próbáltam változtatni rajta, de nem tudtam, mert ilyen vagyok, és kész.

Szeretném, ha hosszan kifejtenétek a véleményeteket.

Köszönöm.

19/L

2020. dec. 4. 18:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem más az, hogy megtörénik-e veled vagy csak gondolkodsz. Nem mindenki átérző. Az, hogy egy nem kívánt terhességet elvetet az ember, nyilván logikusnak tűnik, bárki azt mondaná, hogyha becsúszna, elvetetné. Más viszont ha belekerülsz a helyzetbe. Mi nem ismerünk. Lehet, hogy tényleg az ördög fia vagy de az is, hogy csak simán lesz*rod az élet dolgait. Fiatal vagy, felelőtlen és nem izgatnak a cselekedeteid következményei. Inkább az lenne a kérdés, ha téged bántanak, ha csúfolnak, semmibe vesznek, esetleg fizikailag bántalmaznak, akkor sem érzel semmit? Ilyen, hogy valakinek nincsenek érzései...kicsit feltűnési viszketegségnek érzem.

Simán felelőtlen vagy, kamasz. Sok ember van így ezzel. Ettől még ne ringasd bele magad, hogy te vagy az antikrisztus. Ha szerencséd van majd kinövöd és érdekelni fognak dolgok, ha nem, majd találsz magad mellé egy hasonló kretént, aki üt vág, kiüti belőled a gyereket és ő sem fog megbánást érezni. Sok sikert hozzá.

2020. dec. 7. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:
60%

"Szeretném, ha hosszan kifejtenétek a véleményeteket."

Kifejtettem. Te ennek ellenére frankón jelentetted a válaszomat, mert el lett távolítva, amit írtam. Na innentől kezdve egy nagy nulla vagy, anyukám! ;-)

2020. dec. 7. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
5%
A magzat nem gyerek. Innentől kezdve nincs miről beszélni. Nyugi, semmi baj nincs veled, sőt, tisztában vagy tényekkel. Ez egy jó tulajdonság. Azokkal van súlyos baj, akik egy rutin abortusznál kiabálnak.
2020. dec. 15. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló gondolatokkal küszködtem én is.

Kiderült, hogy depressziós vagyok, és igen, ennek lehetnek ilyen mellékhatásai.

Én is azthittem, hogy pszichopata tüneteim vannak, de miután össze raktam magam, rögtön rendbe jött minden.

Én is az orvost ajánlom.

2020. dec. 15. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
ha semmifele erzelmeid nincsenek pl. ha egy kis allatot bantanak akkor bizony gonosz vagy. a szakemberek az ilyen erzelmek nelkuli egyeneket szoktak a pszichopatak kulonfele fajtajahoz sorolni. engem nem erdekel az abortusz tema akinek nem kell vetesse el az o dolga es kesz. De ha eszrevennem hogy valaki bant egy allatot nem biztos hogy siman kikerulne a kezem kozul. Ha egy hozzatartozomrol vagy barkirol kiderulne hogy ilyesmire kepes soha nem allnek vele szoba tobbet.Van egy olyan erzesem hogy nem vagy teljesen ep mentalisan de ezt inkabb szakemberrel kene megallapittatni. Az erzelem hianyossag betegseg, mentalis betegseg, olvashatsz is rola.
2022. jan. 27. 12:25
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
valaki azt irta hogy a kerdezo kamasz meg hogy "majd ha felnott leszel" a kerdezo 19 eves felnott nagykoru egyen. valasztojoga van es egyedul donthet minden cselekedeterol. Pl arrol is hogy ezzel a felfogassal mondjuk siman vegignezne hogy valaki elvagja az anyja torkat. tenyleg megcsak "gyerek"? a kerdezo? en nem gondolnam. sok 19 eves no mar ferjes esetleg gyerekes anya.En ennyi idos voltam amikor ferjhez mentem es 1,5 evvel kesobb szultem meg a gyerekemet. es minden voltam csak kamasz nem ebben a korban.
2022. jan. 27. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!