Magán klinikát vagy kórházat keresek terhesség megszakítás miatt Borsod megye és környékén. Esetleg valaki tud? Tapasztalat?
Olyan helyet keresek ahol nem kell heteket várnom és hamar adnak időpontot minden herce-hurca nélkül.
Az egészségem lassan rá megy a terhességre és az orvosom még mindig erőlködik,de én már nem bírom tovább.
4 hete fekszek az ágyban, már elhánytam az életemet is.
Napok óta nem tudok le zuhanyozni és kb 1 hete fogat se tudok mosni.
Igen-igen, voltam kórházban 2 nap után kiraktak a COVID miatt, mert kellett másnak a hely.
Nem mellesleg lassan már olyan depressziós leszek,hogy a barátomhoz se szólok hozza,mert egyszerűen már élni sincs kedvem.
Már egyszerűen undorral tudok csak a kicsire gondolni, mi lesz akkor ha megszületik?
Szeretném ha csak a kérdésre kapnék választ.
Eldöntöttem,hogy az egészségem többet ér...
Köszönöm mindenkinek 20 hetes vagyok, de még midig nem lett rózsaszín cukormázas a terhességem.
Még mindig hányok, a rengeteg fekvéstől szinte már nincs rajtam izom, a lábam csak lötyög.
Enni még mindig nem tudok sőt már mindentől undorom van, de igen én vagyon labilis azért,mert olyan rosszul vagyok,hogy a kötelező vizsgálatokra is ketten visznek.
Köszönöm a sok okos orvosnak a hozzászólást.
Nagyon ugyes vagy, hogy megtartottad, tenyleg!
Hidd el karpotolni fog ha megszuletik mindenert!:)
Lassan biztos jobban leszel, kb 20-25 het utan kezdtem el en is jobban lenni, elotte nagyon rossz volt.
Milyen vitaminokat szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!