Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Magán klinikát vagy kórházat...

Magán klinikát vagy kórházat keresek terhesség megszakítás miatt Borsod megye és környékén. Esetleg valaki tud? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

Olyan helyet keresek ahol nem kell heteket várnom és hamar adnak időpontot minden herce-hurca nélkül.

Az egészségem lassan rá megy a terhességre és az orvosom még mindig erőlködik,de én már nem bírom tovább.

4 hete fekszek az ágyban, már elhánytam az életemet is.

Napok óta nem tudok le zuhanyozni és kb 1 hete fogat se tudok mosni.

Igen-igen, voltam kórházban 2 nap után kiraktak a COVID miatt, mert kellett másnak a hely.

Nem mellesleg lassan már olyan depressziós leszek,hogy a barátomhoz se szólok hozza,mert egyszerűen már élni sincs kedvem.

Már egyszerűen undorral tudok csak a kicsire gondolni, mi lesz akkor ha megszületik?

Szeretném ha csak a kérdésre kapnék választ.

Eldöntöttem,hogy az egészségem többet ér...

2020. nov. 11. 00:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Bar ha ilyen labilis vagy, mit kezdenel a szules utani nehezsegekkel?
2020. nov. 11. 19:53
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek 20 hetes vagyok, de még midig nem lett rózsaszín cukormázas a terhességem.

Még mindig hányok, a rengeteg fekvéstől szinte már nincs rajtam izom, a lábam csak lötyög.

Enni még mindig nem tudok sőt már mindentől undorom van, de igen én vagyon labilis azért,mert olyan rosszul vagyok,hogy a kötelező vizsgálatokra is ketten visznek.

Köszönöm a sok okos orvosnak a hozzászólást.

2021. jan. 22. 17:25
 13/15 anonim ***** válasza:
24%
Ha szerinted itt ugyse ertunk hozza nem itt kell kerdezni! :D
2021. jan. 22. 17:31
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon ugyes vagy, hogy megtartottad, tenyleg!

Hidd el karpotolni fog ha megszuletik mindenert!:)

Lassan biztos jobban leszel, kb 20-25 het utan kezdtem el en is jobban lenni, elotte nagyon rossz volt.

Milyen vitaminokat szedsz?

2021. jan. 22. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Már ne is haragudj kaptál teljesen normális válaszokat is. Felnőtt nő vagy, ne akard már "bemagyarázni" hogy a gyakorin kapott válaszok miatt tartottad meg a babát. Eleve későn kezdtél gondolkozni az abortuszon. Sajnálom hogy ennyire rosszul viseled a terhességet, ezt előre senki nem tudhatja. Túl leszel te is rajta mint ahogyan sokan mások is.
2021. jan. 22. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!