Hány hét mire elvégzik a terhesség megszakítását?
Debreceni es kilenc hetes terhes vagyok, de nem tudom megtartani. Nagyon ketsegbe vagyok esve, es igen lehet bantani.
Harom hetem van a megszakitasra, de nem tudom, hogy a vizsgalatok, a gyermekjogisok es a mutet belefer e ebbe a harom hetbe?
Tudom ez undorito, ahogy leirtam, de kerlek segitsetek.
Hagyjad már magad. Kamuzol. 9 hetes terhességet még a legócskább uh is lát.
Csak mást akarsz hibáztatni a felelőtlenségedért. Nekünk hazudhatsz névtelenül, de magadnak nem!
Nem figyeltel mit irtam?
mikor voltam vizsgalaton, akkor nem voltam meg 9 hetes....
#12 "Csak mást akarsz hibáztatni a felelőtlenségedért" - miféle feleltőtlenségről hagyibálsz magzatvédő? A Kérdező a törvényes határidőn belül hozott egy felelős döntést, ez a kérdés pont ennyi. Vegyétek már tudomásul végre, hogy semmi közünk a ti gyilkosozó beteg értékrendetekhez.
Kérdező, 3 hét alatt simán elintézhető az egész, valójában 2 hét alatt is.
Kedves Kérdező!
Igen, belefér. Viszont kell egy rakás vizsgálat, vér, kardiológia stb. Kezdj el intézkedni, mert a covid miatt lehet lassabb lesz. Egyébként van egy olyan szabályozás, hogy ha az orvos miatt futsz ki az időből, akkor 12 hét után is elvégzik, de elég necces lenne, hogy sikerülne-e elintézned, plusz 12 hét után jobban megtervelné a szervezeted. Szóval azért igyekezz intézkedni, és ne aggódj, ha a papírikon túlvagy, onnantól már pikk-pakk megvan. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!