Hogyan lehet feldolgozni ezt?

Figyelt kérdés

17 hetes terhes vagyok,sajnos kiderült hogy nagyon beteg a babám.

A terhesség megszakításra hétfőn kerül sor Budapesten.

Teljesen padlón vagyok egyébként is mert egy hete olyan kálváriát éltem át,hogy még most sem tudom felfogni.

Ma megerősitették hogy nagyon beteg a baba,valószinüleg elhalna,de meg kell szülnöm.

Ebbe belegondolni is borzasztó.

Három makk egészséges lányom van,problémamentes terhességek.

Nem tudom mire készüljek,teljesen egyedül leszek senki nem látogathat meg.

Aki átélt ilyet kérem írja le

2020. szept. 15. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
Szerinted melyik a rosszabb? 17 hetes terhesen elveszteni egy babát vagy 40 hétig kihordod megszulod és 5 hetesen veszted el, a karjaidban hal meg?! Noss vajon melyik a rosszabb???
2020. szept. 16. 20:15
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Az azért elég vad, hogy egy szintén szerencsétlenül járt nőtársad kérdése alá jársz sajnáltatni magad, és cirkuszolsz, hogy neked rosszabb, az ő fájdalma az fityfene... Milyen emberek vannak, atyaég...

Kérdező, nagyon sok erőt és mielőbbi testi, lelki gyógyulást kívánok!

2020. szept. 17. 15:48
 13/16 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm.

Annyit teljességel állíthatok hogy ez szörnyü veszteség,számomra eddig még csak mélypontból áll.

Az élet kegyetlen,bár nem terveztük de ha így alakult más opció szóba se jöhetett,vártuk tervezgettünk szerettük.

Más nő megöli,eldobja,intézetbe adja.

Én meg imádom a picike kincsemet és ezt kapom a sorstól.

Rettentő érzés!

Senkinek nem kívánom!

2020. szept. 17. 16:18
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
11 borzasztóan sajnálom, de ez egy nagyon morbid összehasonlítás. Azért mert van akinek 5 hetesen vagy 6 évesen hal meg a gyereke, a kérdezőnek nem lesz kisebb a fájdalma. Kívánom, hogy fel tudd dolgozni ezt a lehetetlen helyzetet.
2020. szept. 17. 21:23
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem azért írtam. Feldolgozhatatlan a tragédia igyis úgyis. És sajnos csak az idő segít semmi más. Volt vetelesem is. Azt úgymond "elfelejtettem" de amikor már egy kifejlett babát szülsz meg és hal meg.. Az örök életedre elkiser. Szerintem legalábbis...
2020. szept. 18. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Kedves 9/15-os, reszvetem🖤
2020. szept. 28. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!