Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyibe kerül egy abortusz,mi...

Mennyibe kerül egy abortusz,milyen papírok kellenek hozzá...?

Figyelt kérdés
A lehető legrosszabul alakúlt az életem az elmúlt hetekben... 24 éves làny vagyok...Kb. Egy hónapja veszítettem el a munkámat..a barátom úgy 2hete szakított velem egy másik lány miatt , én meg kb. egy hete tudom , hogy terhes vagyok. Egyszerűen nem tudok most egy babával mit kezdeni , hiszen még a rezsit sem nagyon tudom fizetni. Az egészségem sem a legjobb... fiatal korom ellenére magas vérnyomásban szenvedek amire már jó pár éve gyógyszert szedek...! Segítségem meg nincs! A szüleim közül csak anyumkám él de ő is egy pár éve már kerekes székbe kényszerűlt... Nagyszülők sincsenek már... Tiszta depresszíós vagyok...☹️ A volt barátomat meg nem érdekli a baba pedig majdnem 5évig voltunk együtt..! Ezért is jutottam erre a döntésre...Sajnos!!!
2020. szept. 3. 12:40
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy egyedül akartam menni... a volt barátomon kívűl senki sem tudja, hogy mire készülök még anyum sem ... sajnos az egészségi állapota nem túl jó így nem akarom még ezzel is idegesíteni.. elég baja van enélkül is ... 😞 a barátaim sem tudják ... még azt sem, hogy milyen anyagi nehézségbe kerültem( jövő hónapban már lehet kikapcsolják a villanyt).. szégyellem a helyzetem... !
2020. szept. 5. 15:28
 22/30 anonim ***** válasza:
94%
Értelek. A legfontosabb, hogy tudd, semmiért nem kell szégyellned magad. Túl leszel ezen, aztán nyithatsz egy tiszta lapot. Amikor engem műtöttek, ketten voltunk a szobában, a másik lánynak 5 perc múlva már semmi baja nem volt, meg itt is volt, aki írta, hogy kiszökött cigizni. Én kicsit nehezebben keltem fel, és jó volt, hogy nem voltam egyedül. Persze, ha egyedül lettem volna, akkor is megoldom, de így könnyebb volt. Azért írtam, hogy jó, ha van akivel hazamenj, mert nekem a kórházban kérdezték, hogy ugye nem egyedül megyek. És mivel szédültem, inkább taxival mentünk nem busszal. A volt barátoddal nagyon rossz a viszony? Ő nem vinne haza? VAgy egyetlen barátnő, akiben megbízhatsz? Anyámnak én se mondanám el a helyedben. egyrészt felnőtt vagy, másrészt segíteni úgyse tudna, csak stresszelné magát feleslegesen.
2020. szept. 5. 16:10
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Abban igaza van mindenképp előző hsz.-nak, hogy ne egyedül menj haza. Ok, hogy kilógtam cigizni, de buszra nem szálltam volna, párom nem is engedte volna. Itthon is kímél, bár mindjárt megyünk ki bográcsozni.

Azért altatás után csak kába az ember valamennyire, persze nem egyforma a szervezetünk.

Ja, és tényleg időben kezdj el intézkedni, nehogy kifuss az időből.

Anyagilag pedig rendbe fogsz jonni, sokat kibírunk.

2020. szept. 5. 16:22
 24/30 A kérdező kommentje:
A volt barátom az új barátnőjével kb. 200 km - re költöztek el onnan ahol lakom... és nem váltunk el túl szépen... úgy gondoltam taxival vitetném illetve hozatnám magam... bár biztos nem lesz olcsó de jobb ötletem nincs... egy jó barátnőm van de ő sem az a fajta akinek mindent elmondok...
2020. szept. 5. 16:30
 25/30 anonim ***** válasza:
Ha esetleg itt vagy Heves megyében, szívesen segítek.
2020. szept. 5. 16:34
 26/30 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy , hogy segítenél de Borsod megyében lakom és Miskolcra kellene majd mennem...mindegy hogyan de mindenképp megoldom majd...
2020. szept. 5. 16:46
 27/30 anonim ***** válasza:

Oszkar

Sokkal olcsobb mint a taxi !

2020. szept. 5. 17:05
 28/30 A kérdező kommentje:
Köszi.. ez tényleg jó ötlet...
2020. szept. 5. 17:15
 29/30 anonim ***** válasza:
Budapesten lennél, mindenben segítenék neked, így ismeretlenül is. Nő vagyok és tudom, milyen ez. Milyen egyedül tud lenni az ember :(
2020. szept. 11. 18:13
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszi... nagyon kedves vagy így ismeretlenül is..,,!
2020. szept. 12. 20:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!