Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Mennyibe kerül egy abortusz,mi...

Mennyibe kerül egy abortusz,milyen papírok kellenek hozzá...?

Figyelt kérdés
A lehető legrosszabul alakúlt az életem az elmúlt hetekben... 24 éves làny vagyok...Kb. Egy hónapja veszítettem el a munkámat..a barátom úgy 2hete szakított velem egy másik lány miatt , én meg kb. egy hete tudom , hogy terhes vagyok. Egyszerűen nem tudok most egy babával mit kezdeni , hiszen még a rezsit sem nagyon tudom fizetni. Az egészségem sem a legjobb... fiatal korom ellenére magas vérnyomásban szenvedek amire már jó pár éve gyógyszert szedek...! Segítségem meg nincs! A szüleim közül csak anyumkám él de ő is egy pár éve már kerekes székbe kényszerűlt... Nagyszülők sincsenek már... Tiszta depresszíós vagyok...☹️ A volt barátomat meg nem érdekli a baba pedig majdnem 5évig voltunk együtt..! Ezért is jutottam erre a döntésre...Sajnos!!!
2020. szept. 3. 12:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
23%

mert nem az o elete megy tonkre egy nem kivant terhessegben, neki kell kesobb fizetnie ami nyilvan joval nagyobb osszeg lesz, es mivel a kerdezo jelen helyzetben valoszinuleg nem tud ca. 40 ezret kicsengetni

Pont ezért kellett volna a nőnek is védekezni nem? Ha nem akarok gyereket teszek az ellen hogy legyen, még az abortusz előtt. Nem csak a pasi hibája. Maximum fele-felében fizessék.

2020. szept. 4. 06:20
 12/30 anonim ***** válasza:
83%

Igen, teszünk érte, aha.

Írtam, hogy pontosan mennyibe kerül mert nekem szerdán volt.

Szerinted úgy, hogy a spirál fent volt nekem, még mi az édes jó fszomat kellett volna tenni?

35 éves vagyok, nem tini. A Kérdező sem egy felelőtlen kamasznak tűnik, mellesleg minden nőnek joga van eldönteni hogy mit csinál!

2020. szept. 4. 07:07
 13/30 anonim ***** válasza:
38%
Előző, ezen a "felelőtlen" szón, én is felhúztam magam... de ettől függetlenül az a korrekt, ha a felek felesben fizetik a beavatkozást. Tönkre meg senkinek nem megy az élete egy AB-tól.
2020. szept. 4. 10:10
 14/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek....

És a beavatkozást altatásban vagy érzéstelenítéssel végzik?

Kicsit félek az altatástól...

2020. szept. 4. 10:27
 15/30 anonim ***** válasza:
73%

Altatásban.

De ne félj Kérdező, semmi baj nem lesz.

Műtét után 2 perccel teljesen magadnál vagy. Én kiszöktem cigizni a kórház erkélyére, mert a Covid hisztéria miatt az udvarra se lehet lemenni. (legalábbis itt nem)

Fájdalmat nem érzel.

2020. szept. 4. 10:31
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm....
2020. szept. 4. 10:47
 17/30 anonim ***** válasza:
73%

Igazán nincs mit. :)

Kitartást neked, semmi baj nem lesz.

De a felét taposd ki belőle, mert mi mondom csak lestünk párommal az összeg láttán. Közös kasszán vagyunk ugyan, mindent megbeszélünk, nem a küszöböt rágjuk a házban, na de akkor is baromi sok. Mellesleg az exed is jelen volt mikor teherbe estél, tehát ez a minimum. Ha van gerince kifizeti legalább a felét.

2020. szept. 4. 11:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Már jeleztem felé a dolgot és rögtön rávágta, hogy segít a felét kifizetni csak gyerek ne legyen... ! Félti az új kapcsolatát, nehogy az új kis barátnője elhagyja...
2020. szept. 4. 11:33
 19/30 anonim ***** válasza:
81%

Jól van oké.

Azt a 20-at meg kinyögöd valahogy. Könnyebb mint a 40-et.

2020. szept. 4. 11:37
 20/30 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon fontos, hogy kezdj el időben intezkedni, ha nem maganba mész, nem biztos, hogy egyből kapsz majd időpontot nőgyógyászhoz, és ugye kell a védőnőnek az igazolás. Hogy a volt parod nem érdekli a helyzet, az egy dolog, de vasald ki belőle legalább a pénz felét, hiszen ő is jócskán benne volt. Ha kekeckedik veled, akkor mondd nyugodtan, hogy az abortusz olcsóbb, mint a gyerektartás. Kitartás! Túl leszel rajta. Egy barátnőt hívj magaddal a kórházba, nem szívesen engednek ki egyedül.
2020. szept. 5. 14:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!