Mennyibe kerül egy abortusz,milyen papírok kellenek hozzá...?
mert nem az o elete megy tonkre egy nem kivant terhessegben, neki kell kesobb fizetnie ami nyilvan joval nagyobb osszeg lesz, es mivel a kerdezo jelen helyzetben valoszinuleg nem tud ca. 40 ezret kicsengetni
Pont ezért kellett volna a nőnek is védekezni nem? Ha nem akarok gyereket teszek az ellen hogy legyen, még az abortusz előtt. Nem csak a pasi hibája. Maximum fele-felében fizessék.
Igen, teszünk érte, aha.
Írtam, hogy pontosan mennyibe kerül mert nekem szerdán volt.
Szerinted úgy, hogy a spirál fent volt nekem, még mi az édes jó fszomat kellett volna tenni?
35 éves vagyok, nem tini. A Kérdező sem egy felelőtlen kamasznak tűnik, mellesleg minden nőnek joga van eldönteni hogy mit csinál!
Köszönöm nektek....
És a beavatkozást altatásban vagy érzéstelenítéssel végzik?
Kicsit félek az altatástól...
Altatásban.
De ne félj Kérdező, semmi baj nem lesz.
Műtét után 2 perccel teljesen magadnál vagy. Én kiszöktem cigizni a kórház erkélyére, mert a Covid hisztéria miatt az udvarra se lehet lemenni. (legalábbis itt nem)
Fájdalmat nem érzel.
Igazán nincs mit. :)
Kitartást neked, semmi baj nem lesz.
De a felét taposd ki belőle, mert mi mondom csak lestünk párommal az összeg láttán. Közös kasszán vagyunk ugyan, mindent megbeszélünk, nem a küszöböt rágjuk a házban, na de akkor is baromi sok. Mellesleg az exed is jelen volt mikor teherbe estél, tehát ez a minimum. Ha van gerince kifizeti legalább a felét.
Jól van oké.
Azt a 20-at meg kinyögöd valahogy. Könnyebb mint a 40-et.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!