Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Van olyan környező ország,...

Van olyan környező ország, ahol gyerek nélkül is elkötnek?

Figyelt kérdés

Évek óta szedek gyógyszert, mindig ugyanakkor, nem maradt ki egy sem, most mégis úgy fest, hogy terhes lettem. Konkrétan a legnagyobb rémálmom volt, hogy normális védekezés mellett leszek olyan peches, hogy besikerül mégis... Kivagyok.

El kezdtem intézni az abortuszt, de már most azon agyalok, hogy ezekután mivel védekezzek és mivan ha legközelebb is nem kívántan teherbeesem.

A legkézenfekvőbb megoldás az elköttetés lenne, de ugye kedves kis hazánkban nem dönthetek a testem felett és súlyos feltételekhez kötik ezt az egészet, ezért érdekelne, hogy van-e akinek volt gyerek nélküli elköttetése, ha igen hol, mennyi volt? Meg vajon most ez az egész koronavírus miatt vállalnának-e..

2020. aug. 5. 08:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Ez olyan dolog, hogy szabadon dönthet erről a nő. Ha ennyire ráér valaki, akkor hajrá. Iszonyatosan meg van nehezítve, meg van lassítva a folyamat. Én ezt összvissz lerendezném egy igen-nem válasszal meg egy csekkel. Nemhogy még gondolkodási idő meg a lóf...!
2020. aug. 5. 12:58
 22/25 anonim ***** válasza:
88%
Én 32 vagyok, 2 gyerekem van, nem akarok harmadikat. Főleg azért nem, mert komplikált terhességeim voltak, nem merem még egyszer vállalni. De én is várhatok még 8 évet, mert 40 a korhatár. Vicc. Csak reménykedem benne, hogy spirál mellett nem szívom meg. Mondjuk ha igen, akkor legalább a harmadik császár közben már elkötnek.
2020. aug. 5. 17:17
 23/25 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem melyik gyógyszert szeded /szedted?
2020. aug. 6. 10:35
 24/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem vettem észre hogy kérdezted a gyógyszert. Tri-Regolt szedtem.
2020. aug. 16. 18:04
 25/25 anonim válasza:
Szlovákiában meg lehet csináltatni, ez a klinika úgy reklámozza magát, hogy van magyarul beszélő személyzet is. Itt a beavatkozás leírása: [link]
2020. aug. 25. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!