Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol lehet még kapni higanyos...

Csador kérdése:

Hol lehet még kapni higanyos lázmérőt? Ha valaki tud más környező országot ahol lehet venni írjon!

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 16:52
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
A higanyost betiltották, a mai lázmérőkben gallium van, és ugyanolyan elven működik, mint a higanyos, csak nem ártalmas az egészségre.
2013. szept. 11. 17:09
 2/9 anonim ***** válasza:
vaterán árulják: [link]
2013. szept. 11. 17:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
De a higanyos pontosan mér, ezt a kórházban mondták, de már én is tapasztaltam.
2013. szept. 11. 17:42
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
A galliumos ugyanolyan pontosan mér, mint a higanyos.
2013. szept. 11. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor miért ad ki más értéket? Ráadásul mindig más értéket egymás után is... A higanyos mindig ugyanazt mutatja. Elég fontos pár tizedes eltérés is, pl ha az ember babát akar.
2013. szept. 11. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
A galliumos is pontosan mér.
2013. szept. 11. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Miért, te hány hőmérővel méred a testhőmérsékleted alkalmanként?

Nézd, kerestem neked leírást, de ha akarod, leolvasom neked a hőmérőm dobozáról, hogyan lett engedélyeztetve.

[link]

2013. szept. 12. 00:23
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

A kórházban megmérték egy galliumossal. Mivel nem hitték el az eredményt, mert annyira nem tüntem lázasnak, mint amennyit mutatott, így megmérték vele mégegyszer. Erre pár fokkal még többet mutatott. Hoztak egy másik galliumosat, ami szintén más eredményt mutatott aztán mégegyet ami már negyedik féle eredményt mutatott. Aztán hoztak egy higanyosat, amivel szintén többször megmérték de az jót mutatott, és mindig ugyanazt, és akkor mondták, hogy ennyit az új lázmérőkről, egyáltalán nem megbízhatóak.

Itthon is volt olyan, hogy a galliumossal 38 volt a lányom, higanyossal már 38.5, amit ugye csillapítani kell. Szóval nem mindegy.

2013. szept. 12. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Ukrajnában lehet kapni
2013. szept. 14. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!