A reggeli hő mérésénél lehet digitális lázmérőt használni, vagy csak a sima higanyos a jó?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 15:34
1/6 anonim válasza:
Higanyos! (vagy annak megfelelő analóg, higanyosat az EU törvények miatt már nem árulnak)
Digitálisból csak az a fajta jó, ami századpontossággal mér.
2/6 anonim válasza:
a digitális szerintem nem jó, bár biztos függ a márkától is, nekem 4-5 fokkal mindig kevesebbet mért.
3/6 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm!Akkor váltok :)
2010. máj. 13. 15:42
4/6 anonim válasza:
4-5 tizedfokra gondolt szerintem az előttem szóló. Nekem jó volt mindkettő. A lényeg az, hogy mindig ugyanazzal mérd, ne válts.
5/6 anonim válasza:
Lehet kapni analóg hőmérőt a gyógyszertárban, a higanyost kivonták a forgalomból, most amit kapni lehet abba valami piros folyadék van, nem higany, nagyon pontos jó hőmérő, mértem a digivel és az analóggal is, de a digi mindig mást mutatott ugyan abban az időben, tehát én az analógot ajánlom neked is.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon kedvesek vagytok!
2010. máj. 14. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!