Tényleg nem lehet már patikába higanyos lázmérőt vásárolni? Van helyette valami más fajta?
Figyelt kérdés
Az a legmegbízhatóbb, főleg a gyerekeknél. Van esetleg ami még nektek bevált, mert nekem a digitális mindig más eredményt produkál.2010. jan. 20. 19:51
1/7 anonim válasza:
Betiltották. Van itthon digitálisom és van fülhőmérőm. Nekem is van olyan, hogy össze vissza mér a digit, de szerintem már aktuális lenne benne az elemcsere. A fülhőmérő kényelmesebb, bár azt olvastam róla, hogy nem annyira megbizható, mert nem mindegy, hogy hogy tartod a füléhez, persze ezt akkor olvastam, miután már megvettem.
2/7 anonim válasza:
Lehet kapni homloktapaszt,és homlokon mérőt is(ezt a dokink használja).Nem tudom a tapasz mennyire pontos,de ez a másik igen,a homlokára kell nyomni,digitális készülék,én is most nézek utána.
3/7 anonim válasza:
Nekem homlokhőmérőm van, a kórházban használtak ilyet amikor szültem. Többször ellenőriztem, (van higanyos is és digitális is) pontosan mér. Az a legjobb benne, hogy 1 mp alatt megméri a hőmérsékletet, és pirosan világít, ha lázas a baba, így sötétben éjszaka is tudod mérni a lázat, anélkül, hogy feleslegesen felébresztenéd. Drága volt, de megérte. ( [link]
5/7 A kérdező kommentje:
Én most leginkább ébredési hőt mérek magamnak, mert babát szeretnénk és ahhoz a higanyos kell, de én tegnap eltörtem.
2010. jan. 20. 20:47
6/7 anonim válasza:
Akkor miért ide teszed el a kérdést?
Amúgy meg a sima digitális is megfelel erre a célra.
7/7 A kérdező kommentje:
Azért ide tettem, mert már van két gyerekem és a babás anyukák inkább fogják tudni a lázmérő helyzetet a patikákban, mint akik most tervezik csak a teherbeesős oldalon. És mindenki a digitálist ajánlotta, de az nem jó nekem erre a célra. Anyósom azt mondta, hogy a higanyos helyett most valami más anyag van az új fajta lázmérőkben és kinézetre pont olyan, mint a hagyományos.
2010. jan. 21. 08:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!