Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után 2héttel lehet...

Abortusz után 2héttel lehet peteérés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma együtt voltunk a párommal.. abortusz után 2héttel...Mivel a műtétem előtt se voltunk együtt kb 3hétig így már nehéz volt várni..és nem,nem érdekelnek azok a válaszok hogy 6hétig nem is lehetne es társai,olvastam róla de az orvosom 2 azaz 2 NAPOT mondott hogy addig ne legyen házasélet. Gumival védekeztünk...de teljesen felesleges volt mert kb a 3/4-e belémkerült...ezt tovább nemis mesélném. Szóval lehetséges a teherbeéses ilyen hamar? Illetve antibiotikumot szedek kb 5napja mert a műtét után vérzés lépett fel és még egy kevés tart ma is..szövődmény miatt..és a tesztem is erős pozi volt tegnap(random csináltam egyett,nem tudom miért)gondolom még sok a hcg hormon, nem tudom hogy ezek számítanak-e.

köszi előre is a NORMÁLIS válaszokat.

2020. júl. 10. 23:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Egy ovu teszt szerintetek normális eredményt mutatna?
2020. júl. 11. 09:10
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet. Igy lettem terhes missed ab utàn a lànyommal. A többit nem kommentàlom.
2020. júl. 11. 09:51
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

5ös ne legyél ebben biztos. Vannak akiknek abszolút nem okoz az abortusz lelki problémát így sokan simán szexelnek pár nappal rá is. Itt gyakorin is többször volt ilyen kérdés.

Kérdező, lehetsz terhes, sőt abortusz vagy missed ab után nagyobb is az esély.

2020. júl. 11. 12:01
 14/20 A kérdező kommentje:
Szuper koszi a valaszokat. Elso terhessegem es mutetem volt ugyhogy azt nem mondanam hogy ezek utan meg nagyobb lenne ra az esely,foleg hogy szovodmeny visszamaradt. De torlom a kerdest,ne itt eljetek ki magatokat rosszindulatbol.
2020. júl. 11. 12:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, első abortusz után is nagyobb az esély itt nem a szám a lényeg. Lekapják a nyálkahártyát, ami elkezd újratermelődni, értelemszerűen az új, frissebb nyálkahártya vastagabb így jobban megtapad benne a petesejt.
2020. júl. 11. 13:25
 16/20 A kérdező kommentje:

Igen én ezt értem. De irtam is hogy 2hete történt a műtét,majd rá 5napra vizsgáltak meg vérzés és görcsök miatt,es szövetdarabot találtak. Antibiotikumot és ergam cseppet írtak fel. Azóta is tart a vérzés,barnázás.

Gondolom nem 2hét alatt épül vissza...

2020. júl. 11. 13:33
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem 2hét alatt épül vissza...

de kb pont 2 hét. Gondolj bele a peteérés után mennyivel mutat pozitívat a teszt ha terhes vagy? Bizony kb 2 hét.

De én a helyedben főleg hogy szövődmény is volt nem az esetleges terhességtől félnék most a legjobban hanem a többi komplikációtól.

2020. júl. 11. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
#11-es Az abortusz lényegében nem más, mint egy mesterségesen előidézett menstruáció. Vérzés, barnázás mellett is megfoganhatsz minden további nélkül.
2020. júl. 11. 16:32
 19/20 anonim ***** válasza:
25%
Namost, amig pozitiv a teszt, addig benned van a hcg, vagyis nem eshetsz teherbe. Azert egy kicsit jobban vigyazz magadra😇
2020. júl. 14. 14:21
 20/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ha még valaki olvassa..

azóta ott tart a dolog hogy fentebb leirt gyogyszeres kúra után visszamentem kontrollra ott mondták hogy még mindig látnak vmit a méhemben..”csíkszerű folyadék/vér” megnevezéssel szóval újabb gyogyszer adag és csepp..de itt már nem mondtak semmit hogy vissza kéne majd mennem.

Azóta 30-án megjött(?),olyan állaga volt mint műtét után, nyúlós/ragacsos vér...nemtudom ezt hova tenni mert kb 2napig tartott,előtte 1napog barnázgattam,majd most utána megint barnázás de csak egy minimális,épphogy látni a wc papíron.. nemtudom ezt hova tenni:/ tüneteim nincsenek,jobb és bal oldali kis szurkálásokat érzek egy nap többször is.

Félek már visszamenni a dokihoz..:(szerintetek?!

2020. aug. 5. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!