Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortusz után 2héttel lehet...

Abortusz után 2héttel lehet peteérés?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma együtt voltunk a párommal.. abortusz után 2héttel...Mivel a műtétem előtt se voltunk együtt kb 3hétig így már nehéz volt várni..és nem,nem érdekelnek azok a válaszok hogy 6hétig nem is lehetne es társai,olvastam róla de az orvosom 2 azaz 2 NAPOT mondott hogy addig ne legyen házasélet. Gumival védekeztünk...de teljesen felesleges volt mert kb a 3/4-e belémkerült...ezt tovább nemis mesélném. Szóval lehetséges a teherbeéses ilyen hamar? Illetve antibiotikumot szedek kb 5napja mert a műtét után vérzés lépett fel és még egy kevés tart ma is..szövődmény miatt..és a tesztem is erős pozi volt tegnap(random csináltam egyett,nem tudom miért)gondolom még sok a hcg hormon, nem tudom hogy ezek számítanak-e.

köszi előre is a NORMÁLIS válaszokat.

2020. júl. 10. 23:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Igen, lehet. Kérésedre magamban tartom, de hosszasan tudnám mondani a véleményem..
2020. júl. 10. 23:25
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen lehetsz terhes megint.
2020. júl. 10. 23:56
 3/20 anonim ***** válasza:
51%
Miért vetetted el az előzőt?
2020. júl. 11. 00:14
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
Nekem egy laparoszkopia volt méhen kívüli miatt. Rá 4 hétre pozit teszteltem és azóta is minden rendben van a babával és velem is
2020. júl. 11. 00:34
 5/20 anonim ***** válasza:
21%

Nem. Egyrészt ha meg is fogannál, akkor sem maradna meg, mert küretnél teljesen kiűrítenek, és az átlag méhnyálkahártyád még nem tud visszaépülni.

Azon kivűl, hogy az újabb kamudhoz van szerencsénk, mert szerintem nincs nő akinek abortusz után 2 héttel volna kedve szexelni.Ezt csak az írkálhatja, aki kínjában már nem tud mit kitalálni, mert ippeg póker party van:D

2020. júl. 11. 00:45
 6/20 anonim ***** válasza:
83%

Ovulacio barmikor lehetseges, mert 2 petefeszkunk van es neha meg tudnak trefalni. Viszont ha szovodmeny volt es verezgetsz is, akkor nem valoszinu, hogy a mehnyalkahartyad alkalmas lenne beagyazodasra (nem figantataskor hanem ugy 8-10 nap mulve lesz beagyazodas ami rossz hir mert addigra akar szepen felepulhet a mehnylkhrtya.

Az elozo varandossagbol.meg meglevo hcg nem bomlott el mind azert pozitiv most. De nem is ertem tegnap teszteltel ma szexeltel. Minek teszteltel tegnap? (Kamu kerdes es belezavarodtal...?)

De ha ma szex es beledment. Akkor erj utol vmi nodokit es ketj tole tanacsot. En egy esemeny utanit biztos bevennek (holnap korhazban beszerezheto) igaz az ujabb mehnyalkahartya levalast eredmenyez es tovabbi zavart a hormonhaztartasodban. De jobb mint egy ujabb kaparas. Csak legkozelebb inkabb tabletta es ovszer egyutt ha ennyire nem megy az ovszer hasznalat. Foleg ha akarsz gyerejet kesobb. Ugyanis a kedves kis nodokik nem dicswkszenek azzal, hogy igenis szokott serulni a mehfal es folwg ha szovodmenyes pl begyullad es arra kapod az antibiotimumot akkor ott osszenkves is kialakulhat es utana meg medso leszwl vagy ujabb mutet kell, hogy oldjakaz osszenoveseket. Ashermann szindromanak hivjak es jusson eszedbe ha majd kesobb nem akarna jonni a baba. (Fwlre ne erts nem rosszalo hangsullyal, hanem komolyan emlekezz kulonben soha nem fognak rajonni es csak elcseszik az eveidet.)

2020. júl. 11. 01:24
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, teherbe eshetsz ebből az aktusból. Szerintem ìrass esemèny utàni tablettàt. Jobbulàst.
2020. júl. 11. 02:33
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
Nemcsak terhes lehetsz hanem egy finom fertőzést is összeszedhetsz amitől egy életre meddő is lehetsz akár.
2020. júl. 11. 07:00
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lenne kamu a kérdés..de oké😄
2020. júl. 11. 08:57
 10/20 A kérdező kommentje:
Az esményutánit most (szerintem) nem lehet...az miatt estem teherbe. Most mégannyit se használna ha az internetnek hiszek.
2020. júl. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!