Elmondjam a szüleimnek, hogy abortuszom volt? 24 éves vagyok, már nem élek velük.
Azért kérdéses, mert tudom, hogy anyukám ellenzi a dolgot, hallottam, mikor egyszer erről beszélt a mamámmal. Nem tudom, hogyan reagálna, ha tudná, én ezt az utat választottam.
Másrészt ha nem mondom el, akkor úgy érzem titkolózok, és nem tudok úgy beszélni vele, hogy ne gondoljak erre. És talán jobb minél előbb elmondani, nem hónapokkal, vagy évekkel később.
Maga a műtét a héten volt. Esemény utánit is vettem be, de nem hatott. (Erről sem tud anyukám.)
Mit gondoltok?
Kérdező, ez a magánügyetek a pároddal, másnak nincs semmi köze hozzá. Úgyhogy szreintem felesleges elmondanod, hacsak nem direkt bosszantani karod.
#13, egy ilyen "barátnőért" nem kár.
Nem mondanám el és nem azért mert nehogy megharagudjon vagy bármi, hanem mert ez abszolút magánügy, akármilyen jó is a viszony, ezt nem kell a másik orrára kötni.
De azért az elég meredek, ha az ember a saját anyjának, akivel jó viszonyt ápol, nem mondhatná el, hogy abortusza volt, csak mert ő nem ért vele egyet és nehogy "maradandó sérülést" szenvedjen. Mi miatt? Azért, mert a lányának más értékrendje van, mint neki..?
Maradandó sérülést lehet szenvedni egy esetleges autóbaleset vagy egyéb baleset miatt, na de nem amiatt, mert a lányodnak terhesség megszakítása volt és ezt elmondja.🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!