Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem tarthatom meg a babát,...

Nem tarthatom meg a babát, hogyan lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

10 hetes terhes vagyok, jövő héten kell mennem abortuszra. Védekezés mellett "besikerült" a baba (pharmatex kúp mellett)

Sajnos nem tarthatom meg, mert az utolsó terhességem is már nagyon problémás volt.

Magas cukor,előjött az asztmám, méhlepény rendellenesség stb...

Veszélyben volt a babám is, de hála Istennek nem lett gond.

Viszont a mostani terhességemmel már az elején elkezdődtek a problémák, ezért úgy döntöttem, hogy nem tartom meg a babát, bár a szívem szakad meg érte, annyira bele vagyok betegedve az egészbe.

Hogyan tudom majd vagy hogy lehet ezt egyáltalán feldolgozni?

2020. máj. 8. 01:35
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Úgy látom egyesek csak szemétkedni jár ide.

Remélem ez a legnagyobb örömötök az életben 😉

2020. máj. 29. 10:18
 22/24 anonim ***** válasza:
85%

Most komolyan, milyen emberek vannak itt?? Nem értem, hogy lehetnek egyesek ilyen rosszindulatúak, gonoszak és már-már kárörvendőek. Döbbenet. Ennyire jó érzés belerúgni abba, aki eleve padlón van már? 👏👏

A kérdezőék igen is védekeztek, ugyanis a Pharmatex egy fogamzásgátló eszköz. Pont. Nagyon sokan használják évek óta mindenféle probléma nélkül. És mint ahogy már írták, nagyon sokaknak maga a nőgyógyász (!!!) ajánlja. Talán azért egy szakképzett, tapasztalt orvosnak már csak hisz az ember. Szóval hiába írjátok még le 5x, hogy "bruhuhu nem is védekeztél", mert a kérdező védekezett! De nem értem miért ezen kell pörögni, eső után köpönyeg..

Világosan leírta, hogy nem tarthatja meg egészségügyi okokból!! Erre tényleg vannak olyan rosszindulatú lények - akik ha már normálisan megnyilvánulni nem tudnak, legalább csendben maradnának -, és hozzávágják szerencsétlenhez, hogy pff kicsit sem sajnállak, így jártál, csak magadnak köszönheted. Emberségből 0.

2020. máj. 29. 10:27
 23/24 A kérdező kommentje:

Sajnos egyeseknek az okoz örömet, ha belerúghatnak a másikba.

Én meg nem fogok ezeknek a megkeseredett embereknek magyarázkodni.

De nemcsak az én kérdéseim alá jönnek szemétkedni, szóval tuti, hogy nekik ez az örömforrás... A gonoszkodás.

2020. máj. 29. 10:38
 24/24 anonim ***** válasza:
79%

17/19 - hagy nyugtassalak meg, atombiztos módszer nincs, szóval nehogy besz*pd a nagymellénnyel....

Egyébként leírja a kérdező, hogy magas cukor...ami eleve kockázat... majd leírja, hogy egyre rosszabb lett minden tethességgel, szóval van alapja a félelmének, plusz leírja, hogy most már az első trimeszter elején elkezdődtek a gondok....

Szóval akik ezt nem tudják összerakni: ti direkt nem olvassátok el a kérdést, vagy a szöveg értelmezés jelent gondod, netám egyik sem, csupán szerettek másokat ismeretlenül szadizni, mert nyomorult az életetek? Ne válaszolj, igazából egyik ok sem mentség arra, ahogy viselkedtek más emberekkel, az meg hogy nő a nővel legyen ennyire gyalázkodó, inkább nem is minősíteném...

2020. máj. 30. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!