Csinálnak most abortuszokat a járvány ideje alatt?
Figyelt kérdés
Egy ismerőstől hallottam, hogy halasztható beavatkozást most nem csinálnak, műtéteket is lemondták. És állítása szerint ebbe az abortuszok is bele tartoznak.
Nem vagyok érintett a témában, csak azon gondolkodtam, hogy vajon ez tényleg igaz?
Mert ha igen, bele se merek gondolni, milyen élete lesz annak a sok nem kívánt gyermeknek :(
2020. márc. 31. 13:35
11/15 anonim válasza:
Ez egészen biztosan nem igaz, utolsó.
12/15 anonim válasza:
Én simán el tudom képzelni 11es.....ha arra képesek voltak, hogy lelketlenül hazazavarják a súlyos betegek a kórházakból, akkor ezt se tartom kizártnak ☹️
13/15 anonim válasza:
Pedig nem igaz, utolsó , ahogy az sem, amit te irsz
14/15 anonim válasza:
Tehát azt mondod, hogy egyetlen beteget sem küldtek haza?
Alá tudod támasztani valami hiteles forrással?
15/15 anonim válasza:
Tehát azt mondod, hogy súlyos betegeket küldtek haza? Alá tudod támasztani hiteles forrással?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!