Csinálnak most abortuszokat a járvány ideje alatt?
Egy ismerőstől hallottam, hogy halasztható beavatkozást most nem csinálnak, műtéteket is lemondták. És állítása szerint ebbe az abortuszok is bele tartoznak.
Nem vagyok érintett a témában, csak azon gondolkodtam, hogy vajon ez tényleg igaz?
Mert ha igen, bele se merek gondolni, milyen élete lesz annak a sok nem kívánt gyermeknek :(
"hogy halasztható beavatkozást"
Hát az abortusz minden, csak nem halasztható műtét, sőt kifejezetten surhos6, határidőhöz kötött. És a barátnőd hülyeségeket beszélt, abortusz ugyanúgy végeznek, senkit nem fognak megfosztani a legalapvetőbb jogától, a teste feletti önrendelkezéstől és nem fogják felrúgni a törvényt sem.
Hidd el, aki nem akar gyereket, az nem is fogja megszülni, mindenképpen el fogja az abortuszt intézni, de mondom mégegyszer: ugyanúgy elvégzik az abortuszokat!
De bírom mikor mindenféle baromságokat kitalálnak az emberek és még terjesztik is.
Igen , van és lesz is abortusz. Nem halogatható az idő miatt.
6!
Aztán miért sajnos? Jobb lenne, ha megpróbálná magának, mint régen? Vagy a kukába tenné az ujszulottet?
Már miért ne csinálnák meg? Az egy eléggé nem halasztható műtét!
Jobb lenne, ha úgy járna az a szerencsétlen újszülött, akit a tiszakécskei 27 éves gyökér szült, majd megölt 1 hete???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!