Hogyan tegyem túl magam az abortuszon?
Ma volt a beavatkozás,végig bőgtem a várakozást a nűtét után pedig teljesen kikészültem bántam az egészet. A férjem is szerette volna szívem szerint én is megtartottam volna, de 4 gyermekünk van, a legkisebb 3 éves nem tehettem meg vele, velük.
Most viszont teljesen összeomlottam. Fáj aszívem érte. Bennem növekedett itt érezte magát biztonságban én pedig el vettem tőle az esélyt h élhessen.
Ha tehetnén vissza csinálnám. Kérlek ne rúgjatok belém, tudom h az én felelősségem vállaltam is a következményeket, de könnyebb lesz valamikor?
Tudom, h milyen rossz ez. Ateltem en is ezt. Igaz, elso babam lett volna; en akartam, parom nem engedte.
Nem nagyon segit semmi, egyedul az ido.
O minden sebet begyogyit.
Kitartast❤️
Szerintem sehogy bar majd a 4 gyermek karpotol.
En 17 ev alatt sem tettem tul magam rajta
Szia! Tudom, hogy mit érzel! 1hónapja volt a műtétem.. Belebetegedtem teljesen. Első babám lett volna, akire úgy vágytam már és mégsem tarthattam meg a párom döntésére.(védekezés mellett fogant,de még nagyon nem volt itt az ideje... és nem tudtam érte mindent feladni)
Ami nekem segített az elmúlt 1hónapban, hogy minden nap mécsest gyújtok az emlékére. Neked segíthet, hogy ott vannak a gyerekeid, ők fel fognak tölteni mindig, amikor szükséged lesz rá.
Ha hiszel Istenben, akkor menj el a templomba-én is ezt tettem-rakd le a terhet, a bűneidet.Én ahogy beléptem zokogtam, de úgy jöttem ki, hogy sokkal könnyebb volt a lelkem.
Adj időt magadnak és a gyásznak! Idővel jobb lesz!
Làtom nyomasztott nagyon de a sajnos Magyarországon nem lehet megtehetni azt hogy sok gyereke legyen az embernek mert a pénz sajnos döntő mindenben
A pénz dönti el :
Hogy legyen baba vagy ne legyen
Hogy abortusz vagy szülés
Ezt hívják korrupciónak amilyen a kormányunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!