Volt valaki Ausztriában tablettás abortuszon?
missed ab-om van januárban akarnak műteni,de szeretném inkább tablettásan. van valakinek merről tapasztalata?
Hogy megy ez?
ez nem így van.
nyugat-európában 1975 óta van tablettás ab és nem ez a tapsztalat.Ezt csak a magyar orvosok mondják,mivel nulla tapasztalatuk van ezzel,mert itt ilyen nincs ugye,tehát fogalmuk sincs.
Missed ab esetében szövettani vizsgálatot is végeznek, ez a tablettás megoldásnál nehezen kivitelezhető.
A magyar orvosok szaktudásának véleményezését inkább nem kommentálom, csak megjegyezném, hogy Ausztriában, különösen a határ közelében lassan több magyar orvos dolgozik, mint osztrák.:D
engem nem érdekel ha fáj,csak a műtét kockázataitól félek.
ahogy utána olvastam 2-10%-ig írják,hogy szükség van utána műtétre.
Itt leírják, hogyan juthatsz hozzá itthon, legálisan. Az egyedi kérelem elbírálásának a határideje 30 nap, de lehet sürgősséggel kérni.
A másik megoldás, hogy bejelentkezel egy osztrák nőgyógyászhoz, aztán ott kifizeted.
A te esetedben az a gond, hogy méhen belüli magzatelhalás miatt lenne szükség a beavatkozásra, nem nemkívánt terhességet akarsz megszakítani. Ezt azért célszerűbb kisműtéttel, műszeresen megoldani, mert rövidebb a lábadozás, kevesebb a fájdalom és a vérzés, és biztosan kitisztítják a méhet. Visszamaradt szövetdarabok gyulladást, következményes meddőséget is okozhatnak.
Az eltávolított szöveteket megvizsgálják, mert lehetnek információk a magzati elhalás okairól, ami a későbbiekre nézve fontos. Ez a tablettás művi vetélésnél nem kivitelezhető, vagy csak nehezen.
és ha spontán beindul a vetélés? akkor sincs műtét automatikusan. És a műtétnél is lehet olyan,hogy nem tisztítanak ki rendesen.
meg ha igaz ez a 2-10 % akkor csak kiürül az esetek döntő többségében.
a szövettani vizsgálat sem automatikus szerintem,bár ezt nem tudom,de ha spontán vetélnék el,akkor sem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!