Abortusz hogyan zajlik mik a teendők?
Figyelt kérdés
Még nem volt abortuszom és nem tudom mik a németek vissza hívőt a doki 1 hét múlva amikor állítólag kiállítják a szükséges papírokat. Azt hittem így csak be kell menni a kórházba de nem mert egyszer egy időpont egyeztetés Miskolcon alitaolag meg ellökte mármint ezek előtt kétszer konszolitáci CSVSZ es védőnővel. 5- 6 hetes lehetek.2020. jan. 26. 10:53
31/41 anonim válasza:
Most akkor függő vagy, vagy már nem szedsz semmit? Mert mindkettőt leírtad... Én inkább azt mondom, hogy ne tartsd meg... Nem lenne jó az senkinek, de főleg nem a gyereknek...
32/41 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg, hogy nem normális?
33/41 A kérdező kommentje:
Három.napja verzek de azt mondták.normalis.es zuhanyoztam ez jőt ki ez az embrió mellékelem a képet
2020. jan. 26. 19:46
34/41 A kérdező kommentje:
IMG 20200126 173523
2020. jan. 26. 19:52
36/41 A kérdező kommentje:
Kérlek válaszoljon valaki
2020. jan. 26. 20:06
37/41 anonim válasza:
Hú.
Nem tudom,mi ez,én mèg ilyet nem láttam.
Legjobb lesz,ha elmész orvoshoz.
Bármi is ez,ha embrió,ha nem,de vérzel.
Nem valószínű,hogy fennáll még a terhesség. De itt senki nem fog találgatni.
ORVOS!!!
40/41 anonim válasza:
Biztod h kell neked egy 3.gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!