Tanácstalan vagyok és fáj a szivem a kicsiért. Megtartsam vagy elengedjem?
Van egy 4.5 és egy 3 éves gyermekem. Új friss kapcsolatomból várandós lettem 7.hétben vagyok. A probléma az h kb 100 ezer a fizetésem. A magzat apukája még nem tudta eldönteni akarja e a kicsit vagy sem. Azt mondta a felelősségtől összetörne fél h mi lesz ha nem lesz munkahelye és pénze.
Én viszont egyedül segítség nélkül vállaljam? Nagyon megvisel lelkileg már atyával is beszéltemaki szintén azt tanácsolta tartsam meg. De mi leszha nem fogom bírni anyagilag? Szívem azt súgja szeretném az eszem viszont nem. El lett indítva a megszakítás az ottani védőnő azt mondta a műtétig meggondolhatom magam. Visszacsinálható minden. Azt is tudom h a családom sem örülne. Már a kicsinek sem örültek. Nagyon nehéz ez nekem. Mit tennétek?
Senki nem mondta, hogy koszosak-szakadtak lennének a gyerekek. De nagyon jó, ha tudsz egy keveset nekik félre tenni, hogy egyszer nekik is lehessen saját házuk, ha pl egyetemre akarna menni, ne legyen gond az albi, stb stb...
De te magad is megmondod, hogy eleve azért keresel ennyit, mert segítség nélkül 6 órában tudsz dolgozni... Akkor szerinted egy csecsemő mellett? De nekem igazából mindegy, nem az én életem...
Igazad van. Mivel az abortusz kategoriaban tetted fel a kerdest, varhato volt, hogy inkabb olyanoktol kapsz valaszt, akik a benned levo embriora "sejtcsomokent" tekintenek.Te viszont lathatoan nem. A donteseddel viszont te fogsz egyuttelni,nem ok. Csodalom, hogy meg nem talaltak ide a "dontespartiak", akik valahogy mindig csak addig partoljak a dontest,amig az az abortusz.(Persze a lepontozasokbol latszik, hogy azert jartak mar itt.)
En nem vagyok fanatikus magzatvedo. Ha megtartod, biztos, hogy nagyon nehez helyzetben leszel, nem is adnek direkt tanacsot. De szerintem az irasod alapjan teged sokkal jobban megviselne,ha elvetetned. Olyan dontest kivanok neked, amit sose kell megbannod!
Lehet lepontozni, nekem az nem faj😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!