Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem akarja a párom a gyereket....

Nem akarja a párom a gyereket. Tényleg menjek abortuszra? Ez az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. Eddig a párom is szerette volna (különben nem csináltuk volna meg), de most fél a felelősségtol, illetve az anyagi háttértől is. Ma reggel kért meg rá, hogy menjünk el egy klinikára. Tényleg nincs más megoldás? Minek erőltette rám a gyerek témát, ha közben meg már nem kell neki?
2019. okt. 21. 09:04
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
68%

Nem tartanám meg, de a pasit sem!

A szavaidból érződik, hogy nem akarod te sem, "rád lett erőltetve",nem kell, hogy te is és a gyerek is így éljen, szeretet nélkül. Van elég sok állami gondozott gyerek, meg lelkisérült felnőtt is, akiket nem akartak.

A majd rájössz, mekkora öröm meg kincs és szent a gyerMek kezdetű mondókák mögött otthon ülő anyukák írják, akik ki sem látszanak a kakis pelus mögül... Ja, szuper!

2019. okt. 21. 23:12
 22/35 anonim ***** válasza:
8%
21! Te vagy nem tudod, vagy balfékként így élted meg, de a többség szerencsére valóban édes teherként látja a gyermekvállalást. Persze, hogy van para, épp azért, mert érzik a dolgok súlyát. De megriadni nem kell.
2019. okt. 22. 07:40
 23/35 anonim ***** válasza:
40%
Farol kifele a veled való családalapításból. Új nő.
2019. okt. 22. 08:22
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne ha te is reagálnál valamit azért...

Mondjuk, hogy TE mit akarsz?

2019. okt. 22. 08:54
 25/35 anonim ***** válasza:
63%
#22, hogyne, az a többség, aki gyereket akart, és úgy született neki.
2019. okt. 22. 08:56
 26/35 anonim ***** válasza:
73%

" A majd rájössz, mekkora öröm meg kincs és szent a gyerMek kezdetű mondókák mögött otthon ülő anyukák írják, akik ki sem látszanak a kakis pelus mögül... Ja, szuper! "

Azért ez így erős. Nem mellesleg elég bunkó is. Én mondjuk nem írtam semmi ilyesmit,de én is egy ilyen "otthon ülő" anya vagyok,azt meg úgysem tudja se helyettem,se más helyett megmondani senki,hogy ez szuper-e vagy nem.

2019. okt. 22. 09:32
 27/35 anonim ***** válasza:
35%
Ha meg gyereked sincs,akkor pláne nem értem,mitől vagy ennyire okos. Dettó olyan,mikor az évek óta szingli adja a szánalmasabbnál szánalmasabb tanácsokat a párkapcsolatban lévő ismerőseinek.
2019. okt. 22. 09:34
 28/35 anonim ***** válasza:
45%
"Dettó olyan,mikor az évek óta szingli adja a szánalmasabbnál szánalmasabb tanácsokat a párkapcsolatban lévő ismerőseinek." lehet, pont azért szingli évek óta, mert előtte szerzett bőséges tapasztalatokat... nézd, én is szívesebben választanám a szög-kalapács-kötelet, mint még egyszer egy "anyatípusú"-nak mondott nőt... csak nekem nagy mázlim volt, és kifogtam hozzám illőt, így nem érhet az a vád, hogy szingliként osztom az eszet...
2019. okt. 22. 09:45
 29/35 anonim ***** válasza:
73%

"édes teher", az! 🤥

Bezzeganya most jól megmondta. Szüld meg, persze, neveld egyedül, küszködj, vetítsd ki a gyerekre a frusztrációdat, aztán majd ha felnőve rád sem nyitja az ajtót, akkor csodálkozz el.

Nem, az én véleményem szerint, nem kellene megszülnie a gyereket, csak azért, mert megfogant. Nem a 18.században élünk, több a szülés velejáró komplikációja, mint egy abortuszé.

Ez is egy felelősségteljes döntés.

2019. okt. 22. 10:38
 30/35 anonim ***** válasza:
84%

" nézd, én is szívesebben választanám a szög-kalapács-kötelet, mint még egyszer egy "anyatípusú"-nak mondott nőt... csak nekem nagy mázlim volt, és kifogtam hozzám illőt, így nem érhet az a vád, hogy szingliként osztom az eszet..."

Ami a te dolgod. Az viszont már nem a te dolgod,hogy tök idegen anyákról úgy beszélj,mintha a seggedből rángattad volna elő. Én ezt kifogásoltam a 81% írásában. Tök hidegen hagy,hogy más,aki nem a férjem,kivel gabalyodna össze. De ez igencsak degradáló,hogy "otthon ülő anyukák,akik ki se látszanak a kakis pelusból". Én azt is megértem,ha valakinek nem ajándék a gyerek,ezt se kellett volna általánosan kijelentenie a másik hozzászólónak,ezt elismerem. De a 81%-os meg már a ló túloldala,ő is ugyanúgy általánosított,csak épp az ellenkezőjéről. Ez mennyivel jobb? Az egyik kijelenti,hogy a gyerek egy édes teher,a másik meg a gyerekben csak a szaros pelust látja és úgy adja elő,mintha mindenkinek csak ezt jelentené. Különbség?

2019. okt. 22. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!