Holnap megyek abortuszra?
Holnap lesz a beavatkozas, viszont velem annyit kozoltek hogy elozo nap kell bemenjek a korhazba es masnap reggel lesz a mutet mert meg nem szultem.
Arra nem tudtak valaszt adni hogy elozo nap megis hanyra kell bemenjek a korhazba nagyon lekezelo es tudalekos volt a holgy a korhazban mikor idopontot kertem.. igy itt kernek segitseget.
Koszonom a valaszt
Hol, melyik kórház, kinél?
Mégis ott kellene érdeklődni, ennyi infó alapján itt semmit se tudunk mondani.
Mint irtam sajnos lekezelo es tudalekos volt a korhazban dolgozo holgy akinel ezt megkerdezhettem volna... mindenrol beszelt a lexikalis tudasarol foleg de a lenyegrol nem..
A csaladis holgy annyit mondott h reggel... nekem reggel a 7 ora is es a 10 ora is...
De olvasgattam tobb hozzaszolast valoszinu reggel 7 ugyanis mikor felteszik a gyogyszert azt ehgyomorra kell es csak azt kovetoen lehet eszegetni majd masnap reggel mutet.
Biznek benne hogy meg aznap hogy mehessek is haza de a csaladvedelmis no kiabranditott ebbol az almombol...
"viszont velem annyit kozoltek hogy elozo nap kell bemenjek,,
Ha ma bemész, hogy felvegyenek akkor nyilván megmondják mikor lesz a beavatkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!