Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Kedden megyek abortuszra. Mit...

Kedden megyek abortuszra. Mit kell vinnem a korhazba?

Figyelt kérdés
Tisztasagi szerek, haloing vagy pizsama, kontos ilyesmikre gondolok. Koszonom a valaszokat:) negativ kommenteket nemkerek!
2018. ápr. 20. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem a kórházat kérdezed?
2018. ápr. 20. 20:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Kosz igazabol semmit nem tudtok hogy miert folyamodok ehez. Rendes kommentet akarok azokat koszonom szepen ezek meg hagyjanak!
2018. ápr. 20. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Betét,tisztálkodási szerek. Törölközők,hálóing,köntös. Papucs fürdéshez külön. Én ezeket vinném a kórházba.
2018. ápr. 20. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

Én is vinnék tisztálkodási szereket, törölközőt, papucsot, köntös.

A tisztelt magaztvédők egyszer sem bírják ki, hogy ne hányják és OFFolják teli a nekik nem tetsző, összes létező abortuszos kérdést??! Undorító. Nulla infoval ítélkeznek és szólogatnak be, úgy hogy a leghalványabb fogalmuk sincs miert is megy a kérdező abra, bár semmi közük. Lehet h nem fejlődött rendesen a baba, beteg volt vagy becsúszott védekezés mellett stb stb.. De neeem, nyilván egyszerűbb ismeretlenül okoskodni. Szánalmas.

2018. ápr. 20. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Törölköző, tisztálkodó szerek, papucs. Egy a fürdéshez. Pohár tányér evőeszköz, ha maradnod kellene. Papírokat személyi lakcím, tajkártya leleteid. Hállóing, betét. Nem tudom az abortusz után mennyire vérzik de esetleg váltást is vigyél hállóingből is. Ha várni kell könyvet, telefon, töltő.
2018. ápr. 20. 22:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Okmanyok, betet(vastag), bugyik, 2 haloing, papucs, köntös,torolkozo, evoeszkoz, tusfurdo, sampon,fogkefe, fogkrem, pohar hozza, zsepi, wcpapir, udito/asvanyviz, esetleg szivoszalas udito, altatastol szedulhetsz es akkor jobb abbol inni. Konyv/telefon, tablet/ujsag.
2018. ápr. 21. 06:57
 7/10 anonim ***** válasza:
10%
Le lettem pontozva, meg ki lett törölve a válaszom, közben rohadtul rossz helyre lett feltéve a kérdés, szóval gratulálok.
2018. ápr. 21. 17:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Ok kosz
2018. ápr. 21. 17:18
 9/10 nikiofficial97 válasza:
Semmi ilyen nem kell, hogy tusfürdő, törcsi meg stb stb. .Sajnos nekem 1 évvel ezelőtt volt. Betétet mindenképp vigyél, mert vérezni fogsz, de reggel bemész, délután engednek is ki, ha nincs lázad, és rendellenes vérzéses.
2018. ápr. 23. 15:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Kivéve ha maradni kell egy éjszakát, vagy előbb kell befeküdni mint a műtét tervezett időpontja. Azért törölköző tusfürdő nem árt ha van. Én a császárommután is nagyon vágytam a zuhanyzásra. Már amennyire tudtam.
2018. ápr. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!