Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Nem akarja a párom a gyereket....

Nem akarja a párom a gyereket. Tényleg menjek abortuszra? Ez az egyetlen megoldás?

Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok. Eddig a párom is szerette volna (különben nem csináltuk volna meg), de most fél a felelősségtol, illetve az anyagi háttértől is. Ma reggel kért meg rá, hogy menjünk el egy klinikára. Tényleg nincs más megoldás? Minek erőltette rám a gyerek témát, ha közben meg már nem kell neki?
2019. okt. 21. 09:04
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
71%

Ífy biztos nem vetetném el. Múlt héten még akarta, most nem? Anyukájával szóeakozzon ne a te testeddel- lelkeddel.

Ez nem egy szemölcs, hogy hopsz nem tetszik, leszedetem, kész. Többnyire még azt is megviseli az abortusz, aki a háta közepére se kívánta a gyereket.

2019. okt. 21. 11:30
 12/35 anonim ***** válasza:
81%

"Tényleg menjek abortuszra? Ez az egyetlen megoldás?" - Kérdező, ezt neked kell eldönteni. Egy biztos, hogy ha nem akar foglalkozni a gyerekkel, azt nem tudod kikényszeríteni - max a tartásdíjat - egyedül abban bízhatsz, hogy újra meggondolja magát, aztán már annál marad.

Te szeretnél most gyereket, vagy csak " Minek erőltette rám a gyerek témát, ha ..." - annak ugyanis biztos nem létezik jó vége, ha egy gyereknek apja csak elméletben van, az anyja meg kényszernek érzi...

2019. okt. 21. 12:02
 13/35 anonim ***** válasza:
88%
Én se mennék. Ő is akarta,tehát még csak azzal se jöhet,hogy önző mód nem szedted a tabit. Én ráadnám a kabátot és megmondanám,hogy az anyjával szórakozzon.
2019. okt. 21. 12:54
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szólónak meg igaza van abban,hogy nem mind1,te is akartad,tervezted,vártad,vagy a párod rád erőltette. Tehát te akkor nem akartad?
2019. okt. 21. 13:00
 15/35 anonim ***** válasza:
19%
A legtöbb férfinél van épp ebben az időszakban egy megtorpanás, ijedtség. Nála is. Beszélgessetek, nyugtassátok meg egymást, és ne vetetsd el.
2019. okt. 21. 17:26
 16/35 anonim ***** válasza:
46%
"nyugtassátok meg egymást" - jajj, megint ez a kenetteljes bullshit... valójában meg ha tényleg csak elbizonytalanodott, akkor megnyugszik magától, ha meg tényleg nem akar gyereket most, akkor Jézus, Buddha meg Mohamed karöltve se tudják megnyugtatni.
2019. okt. 21. 18:33
 17/35 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó,azért tehet egy próbát.

Elvégre ad1: nem egyedül a nő találta ki a gyerekvállalást,hanem vastagon benne volt a fazon is,az a legkevesebb,hogy akkor legalább beszélni lehessen róla.

ad2: egy kapcsolatot megesz a fene,ha mindent ráhagyunk a másikra és semmit se beszélünk meg,mert majd úgyis "megnyugszik magától". Mégcsak nem is az erőlködésre,meg a győzködésre kell menni (bár ezt sem értem,hogy akkor a terhesség előtt a pasinak miért volt szabad győzködni,a nőnek meg most miért nem),de egy minimális kommunikáció azéért nem árt. Én nem tanácsolnék olyat,egy PÁRkapcsolatban élő terhes embernek,hogy ne beszéljék meg a dolgot. Ebben semmi kenetteljes nincs,egy kapcsolat egyszerűen csak így műxik. Fontos dolgokat megbeszélünk.

2019. okt. 21. 20:46
 18/35 anonim ***** válasza:
25%
Kedves Kérdező! :) Egyáltalán nem. Ez a Te döntésed, nem a párodé. Talán csak megijedt a felelősségtől, és most a félelem beszélt belőle. Főleg ha ő is akarta. Ne hagyd, hogy abortuszra kényszerítsen, és ne cselekedjetek félelemből.
2019. okt. 21. 21:25
 19/35 anonim ***** válasza:
38%

Páros lábbal rugdosnam seg@be!

2 gyerekes anyuka

2019. okt. 21. 22:04
 20/35 anonim ***** válasza:
66%
#17, nyilván tehet próbát... csak épp férfiként magamat ismerve egy ilyen helyzetben minél tovább magyarázná a párom, hogy "nyugodj meg", annál idegesebb lennék.
2019. okt. 21. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!