Nem akarja a párom a gyereket. Tényleg menjek abortuszra? Ez az egyetlen megoldás?
Ífy biztos nem vetetném el. Múlt héten még akarta, most nem? Anyukájával szóeakozzon ne a te testeddel- lelkeddel.
Ez nem egy szemölcs, hogy hopsz nem tetszik, leszedetem, kész. Többnyire még azt is megviseli az abortusz, aki a háta közepére se kívánta a gyereket.
"Tényleg menjek abortuszra? Ez az egyetlen megoldás?" - Kérdező, ezt neked kell eldönteni. Egy biztos, hogy ha nem akar foglalkozni a gyerekkel, azt nem tudod kikényszeríteni - max a tartásdíjat - egyedül abban bízhatsz, hogy újra meggondolja magát, aztán már annál marad.
Te szeretnél most gyereket, vagy csak " Minek erőltette rám a gyerek témát, ha ..." - annak ugyanis biztos nem létezik jó vége, ha egy gyereknek apja csak elméletben van, az anyja meg kényszernek érzi...
Utolsó,azért tehet egy próbát.
Elvégre ad1: nem egyedül a nő találta ki a gyerekvállalást,hanem vastagon benne volt a fazon is,az a legkevesebb,hogy akkor legalább beszélni lehessen róla.
ad2: egy kapcsolatot megesz a fene,ha mindent ráhagyunk a másikra és semmit se beszélünk meg,mert majd úgyis "megnyugszik magától". Mégcsak nem is az erőlködésre,meg a győzködésre kell menni (bár ezt sem értem,hogy akkor a terhesség előtt a pasinak miért volt szabad győzködni,a nőnek meg most miért nem),de egy minimális kommunikáció azéért nem árt. Én nem tanácsolnék olyat,egy PÁRkapcsolatban élő terhes embernek,hogy ne beszéljék meg a dolgot. Ebben semmi kenetteljes nincs,egy kapcsolat egyszerűen csak így műxik. Fontos dolgokat megbeszélünk.
Páros lábbal rugdosnam seg@be!
2 gyerekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!