Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszhoz tényleg nem...

Az abortuszhoz tényleg nem kell szülő beleegyezese 16 éves kortól?

Figyelt kérdés
2019. aug. 20. 19:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

" Kíváncsi vagyok honnan szerzel közel 40 ezret kaparásra 16 évesen. "

Abellenesként mondom,hogy nagyon ratyi érvelésnek tartom az abortusz magas árát. Ha szerinted egy tininek nem lesz 40 ruppija egy abortuszra,akkor honnan veszed,hogy egy gyerek felnevelésére lesz majd 3x annyi pénze? Gondolkozz már...

2019. aug. 26. 12:20
 22/25 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy meg a kérdéstől elkanyarodva egy kicsit,jogosnak tartom az egyik válaszoló észrevételét,hogy az abortusz nagyon rossz kategóriában van. Szóval tényleg ki kéne pöckölni külön témának az abortuszt,vagy a kategóriát valahogy úgy átnevezni,hogy beleférhessen ez a téma is. Mert azért akárhonnan nézzük,az abortusz se nem gyerekvállalás,se nem nevelés. Mondom ezt úgy,hogy nem az az elvakult mindenáronszüljünkasemmireis ab.ellenes vagyok.
2019. aug. 26. 12:28
 23/25 anonim ***** válasza:
11%
8as es ki fekudt le vele? A gyerek tehet rola? Azert kellett elvemmi az eletet?
2021. jan. 17. 00:55
 24/25 anonim ***** válasza:
53%
#19-es én azt mondanám neki, hogy menj el egy örökbefogadó alapítványhoz, mert egyetlen gyerek sem érdemli meg a halált a szülei felelőtlensége miatt, és többezer gyerektelen pár jó anyagi körülmények között alig várja, hogy örökbefogadhasson egy csecsemőt.
2021. júl. 21. 16:54
 25/25 anonim ***** válasza:
Abortuszhoz szülői irásbeli engedély kell, ha a hölgy még nincs 18 éves. ha elmult 18 éves,akkor szülői bele egyezés nélkül abortuszra mehet. meg volt az abortuszod kérdező?
2022. febr. 17. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!